Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest achilovky při natažení nohy

Od: pepsina* odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Mám další problém. Asi před týdnem jsem trénoval a chtěl jsem si protáhnout nohy. Ale když natáhnu před sebe pravou nohu, bolí mě achilovka, táhne mě kůže. Je možné že z toho jak rostu bych měl málo kůže v tomto místě? A co proti tomu nohu dělat? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Jejda, tvé starosti na mou hlavu. A teď vážně - nevím kolik je ti let, tak předpokládám, že stále rosteš a není to tak, že v tom místě by bylo málo kůže...:) Píšeš asi před týdnem jsem trénoval ... tak proč necvičíš denně? Pak se nediv, že tě semotamo něco někdo bolí, táhne. Tak se zklidni, cvič a cvič a v protahuj tělo.

opkiki*
hodnocení

0x

neee, to mozne neni...mas jen natazenou achilovku, tak si to u steny protahuj, maz treba konskou masti , dej tomu koid a bude to brzy ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]