Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naraženina či zlomenina?

Od: vaso* odpovědí: 2 změna:

Mám pár úrazů ze sportu, konkrétně jsem asi před 2 týdny tuknul nechtích levou ruku v místě které je fakt mystické, je to přesně na střed mezi zápěstím a loktem, no už to nebolelo jenže já zase uhodil do pytle a najednou se to ozvalo ,zlomené to tehdy určitě nebylo, a ruku jsem nijak extrémně neléčil spíš namáhal ale ted celé dva nebo dokonce 4 dny měla klid a pořád je divná, je to normální? Nemohlo to být zlomené? jináč byl jsem i na rentgenu, ale doktoří se nevyznají, jsou to všechno řezníci, snad jeětě budu moci sportovat...

Děkuji z akaždou odpověď...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doktoři nepoznají zlomeninu? Zlomeninu na rentgenu pozná i malé dítě.

doplněno 15.02.13 22:11:

Chtělo by to při tom mlácení do pytle i trochu přemýšlet.

hodnocení

2x

Zlomeninu musí poznat na rtg i medicínský učeň :)

Obecně se dá říct, že zlomenina by způsobovala otok a velmi nepříjemné bolesti. Naraženina má otok žádný nebo minimální, ale dokáže bolet jak čert.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]