Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běh vokolo Priglu

Od: jumba odpovědí: 10 změna:

Prosím někoho z Brna, kdo poradí, jak se nejrychleji dostat z Hlavního nádraží k přehradě. Jedu na závody a přiznám se, že Brno vůbec neznám. Na nádraží dojedu kolem osmé hodiny ráno a prezentace je do půl desáté. Tak abych to stihnul a nedorazil na poslední chvíli.Děkuji za pomoc Jumba.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Na zastávce tramvají u Hlavního nádraží nastoupíte do tramvaje č. 1, směr Bystrc-Ečerova. Tramvaje jedou v sobotu ráno po 10 minutách. Pojedete 25 min a vystoupíte na zastávce Přístaviště. Prezentace je od 8,30 do 9,30 h v Loděnici Lodních sportů na Rakovci, tam od zastávky dojdete asi za 10 min. Nebojte se, proud atletů vás nasměruje na správné místo.

doplněno 09.10.12 19:16:

Taky tam budu, ale pouze jako divák. Na aktivní účast už nemám.

martinaa*

Super odpověď, ale poupravím - 10 min. od zastávky Přístaviště to určitě není. Míváme tam celodenní trenály a 10 min. je to velmi istrou chůzí s dvěma bágly:D Raději počítám 15-20min.

doplněno 09.10.12 19:44:

To teda:D Posledně jsem to v poloklusu s těmi dvěma bágly stihla za nějakých 12,5 min:D Jezdí tam bus z Přístaviště, ale o víkendu jezdí jednou do hodiny, což je o ničem...

oprava prvního příspěvku - "ostrou"

Jo, máte pravdu, plánovač tras mně změřil vzdálenost bodu A od bodu B na 1,7 km. Ale třeba se tazatel bude chtít rozcvičit :).

jumba
hodnocení

Jo, dám si nějaké metry navíc na rozehřátí. Postavím se na start a hned se zase vydám na 14,1km*uspech*Díky moc

jumba
hodnocení

Bruno, moc dík za supr odpověd. Snad tam budu včas. Zaváhal jsem s ubytováním, které bylo možné zamluvit. Ještě jednou moc dík. Jumba

lidus*

Já bych z č.1 přestoupila v Komíně a jela něčím co jede na Rakoveckou smyčku, pak polňačkou je to vážně chvilička. Koukám na tu zastávku z balkonu ale jelikož nikam šalinou nejezdím, netuším co tam staví, řekla bych, že 3. Nebo u ZOO skočit na myslím 303 co jede na Oboru, ta staví u Loděnice přímo.

doplněno 10.10.12 10:32:

jizdnirady.idnes.cz/... Zde je jízdní řád 303, zastávka je to podle mě Rakovecká to jsou lodní sporty na dohled a nemusíte ze zastávky šaliny pěšky.

,

fino97*
hodnocení

3x

Salina c. 1,teda za prdpokladu,ze prezentace je nekde pobliz hraze...btw nema to byt prYgl?

doplněno 09.10.12 18:28:

*predpokladu!

jumba
hodnocení

Děkuji za odpověd. prezentace je v TJ Loděnice. A podle termínovky je psáno PRÍGL ne Prýgl. Tak nevím, zda je to dobře.

jumba
hodnocení

Všem moc děkuji. Snad to stihnu. Poprve budu cestovat Brnem, tak to bude celkem zajímavé. Hlavně, abych se tam dostal včas. Těžký bágl mít nebudu. Díky moc.

mava*
hodnocení

0x

Tramvají č. 1 (směr Bystrc), vystoupit na zastávce Přístaviště. Cesta trvá 25 minut, je potřeba koupit jízdenku základní za 25 Kč, šalina jede každých 10 minut.

Přeji dobré umístění na závodech. Mava

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]