Nejste přihlášen/a.
Prosím někoho z Brna, kdo poradí, jak se nejrychleji dostat z Hlavního nádraží k přehradě. Jedu na závody a přiznám se, že Brno vůbec neznám. Na nádraží dojedu kolem osmé hodiny ráno a prezentace je do půl desáté. Tak abych to stihnul a nedorazil na poslední chvíli.Děkuji za pomoc Jumba.
Na zastávce tramvají u Hlavního nádraží nastoupíte do tramvaje č. 1, směr Bystrc-Ečerova. Tramvaje jedou v sobotu ráno po 10 minutách. Pojedete 25 min a vystoupíte na zastávce Přístaviště. Prezentace je od 8,30 do 9,30 h v Loděnici Lodních sportů na Rakovci, tam od zastávky dojdete asi za 10 min. Nebojte se, proud atletů vás nasměruje na správné místo.
doplněno 09.10.12 19:16:Taky tam budu, ale pouze jako divák. Na aktivní účast už nemám.
Super odpověď, ale poupravím - 10 min. od zastávky Přístaviště to určitě není. Míváme tam celodenní trenály a 10 min. je to velmi istrou chůzí s dvěma bágly:D Raději počítám 15-20min.
doplněno 09.10.12 19:44:To teda:D Posledně jsem to v poloklusu s těmi dvěma bágly stihla za nějakých 12,5 min:D Jezdí tam bus z Přístaviště, ale o víkendu jezdí jednou do hodiny, což je o ničem...
oprava prvního příspěvku - "ostrou"
Jo, máte pravdu, plánovač tras mně změřil vzdálenost bodu A od bodu B na 1,7 km. Ale třeba se tazatel bude chtít rozcvičit .
Jo, dám si nějaké metry navíc na rozehřátí. Postavím se na start a hned se zase vydám na 14,1kmDíky moc
Bruno, moc dík za supr odpověd. Snad tam budu včas. Zaváhal jsem s ubytováním, které bylo možné zamluvit. Ještě jednou moc dík. Jumba
Já bych z č.1 přestoupila v Komíně a jela něčím co jede na Rakoveckou smyčku, pak polňačkou je to vážně chvilička. Koukám na tu zastávku z balkonu ale jelikož nikam šalinou nejezdím, netuším co tam staví, řekla bych, že 3. Nebo u ZOO skočit na myslím 303 co jede na Oboru, ta staví u Loděnice přímo.
doplněno 10.10.12 10:32:jizdnirady.idnes.cz/... Zde je jízdní řád 303, zastávka je to podle mě Rakovecká to jsou lodní sporty na dohled a nemusíte ze zastávky šaliny pěšky.
,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.