Nejste přihlášen/a.
Ahojte nemohu se rozhodnout mezi temito koly poradite mi nekdo ktere je nejlepsi? Predem dekuji
to je asi vse sice je toho trochu vic ale chtel bych dobre kolo kdyztak piste co by jste vyradily a nebo vlastni typy moc dekuji
Ač sám mám "spešla" z tohoto výběru bych zrovna Hardrocku nešel. Pro mě je jasný favorit GT Avalanche 1.0 Sice jde o starší model, ale výbavou ostatní lehce předčí. Pokud jde o kvalitu rámu, tam jsou tyto značky na pdobné úrovni. Ani jedné značky bych se nebál.
Jen je potřeba koupit správno velikost biku, podle vaší výšky, protože jste dal odkaz na stejné kolo, které se lišilo jen velikostí rámu. Pozor na to. Jinak na tom budete jak vosa na bonbonu a nebo budete vypadat, že jezdíte plocou dráhu, ani jedno není na pohodlné ježdění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.