Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám otázku ohledně termoprádla. Nepotřebuju ho na sport, ale nevěděl jsem do které rubriky se moje otázka nejvíc hodí, tak mě nebičujte Potřebuju něco co si vezmu rano na sebe, na to si dám tričko, mikču a třeba v -10 až půjdu se psem nebo do práce a nebude mi zima. Pak by mě ještě zajímalo jak to je naopak. Jestli když si to v práci nechám na sobě tak mi v tom bude vedro .. pracuji uvnitř, nikoli venku.
Děkuji!
Podobným způsobem - občas - používám merino. Lepší materiál neznám... Na značce přitom až tak moc nesejde - vlastnosti materiálu jsou primární.
Jen varuju před IceBreaker - když jsem se s tímto merinem ´potkal´, pouštěl úplet při narušení ´očko´ (v jiných se díra dále nešířila)...
doplněno 18.09.12 10:59:Cena - no, sympatická není, na druhou stranu - nejstarší triko mám cca 5 let a není to na něm vidět a stálo cca 1700,- - není to zase tak strašné...
Super zkušenosti s Progress a Moira. A že jsem na vodě a v chladu celkem často. Ale špatná zkušenost s Klimatexem, máme od nich dresy a je to jak kdybych byla v igelitu. Nesaje a když se v něm člově zpotí, triko divně páchne...
Dres a termoprádlo asi nebude to samé Mám takové proužkované šedé triko s černýma rukávama a to je super.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.