Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zvolit termoprádlo?

Od: osculate odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

mám otázku ohledně termoprádla. Nepotřebuju ho na sport, ale nevěděl jsem do které rubriky se moje otázka nejvíc hodí, tak mě nebičujte :) Potřebuju něco co si vezmu rano na sebe, na to si dám tričko, mikču a třeba v -10 až půjdu se psem nebo do práce a nebude mi zima. Pak by mě ještě zajímalo jak to je naopak. Jestli když si to v práci nechám na sobě tak mi v tom bude vedro .. pracuji uvnitř, nikoli venku.

Děkuji!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Podobným způsobem - občas - používám merino. Lepší materiál neznám... ;) Na značce přitom až tak moc nesejde - vlastnosti materiálu jsou primární.

Jen varuju před IceBreaker - když jsem se s tímto merinem ´potkal´, pouštěl úplet při narušení ´očko´ (v jiných se díra dále nešířila)...

doplněno 18.09.12 10:59:

Cena - no, sympatická není, na druhou stranu - nejstarší triko mám cca 5 let a není to na něm vidět a stálo cca 1700,- - není to zase tak strašné...

;)

sdfgh
hodnocení

0x

Moira, Sensor, Klimatex, ... Vlna Merino je výborná, ale ta cena...

martinaa*
hodnocení

0x

Super zkušenosti s Progress a Moira. A že jsem na vodě a v chladu celkem často. Ale špatná zkušenost s Klimatexem, máme od nich dresy a je to jak kdybych byla v igelitu. Nesaje a když se v něm člově zpotí, triko divně páchne...

dsf

Dres a termoprádlo asi nebude to samé ;) Mám takové proužkované šedé triko s černýma rukávama a to je super.

martinaa*

Máme na vodu dresy ze stejného materiálu.:)

doplněno 18.09.12 14:46:

Ačkoli.. možná se bude malinko lišit. Ale termo je též, aby drželo teplotu.

lidus*
hodnocení

0x

Podle manžela je Klimatex bezkonkurenční ale chválí i termo trika koupená v Lídlu za pár kaček.

stirecek*
hodnocení

0x
Na kolo jsem koupil triko arcore ve sportisimu a po 150km je pořád suché, i ve třiceti stupních. Když je chladnej, zase udržuje tělesnou teplotu, takže neni zima. Ale i s trikama z lidlu jsou lidi spokojeni, od zítřka mají mít trika za 179 s dlouhým rukávem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]