Nejste přihlášen/a.
dobrý den,před dvěma týdny jsem na tenise spadl na ruku a narazil jsem si zápěstí,byl jsem s tím za doktorem a dali mi to na tři týdny do sádry,mám sádru už da týdny a stále mě to bolí,zda je to normální,nevíte,jak dlouho nebudu moci hrát tenis,až mi to sundají,mám tu ruku ůplně slabou a ztuhlou,tak děkuju,nashle s pozdravem luba
Narazil jsem si též ruku a za doktorem jsem nešel. Zuby jsem si musel čistit celý jeden měsíc druhou rukou - teprva po měsíci se začala vracet síla,ale bolest vytrvala ještě v půl druhém měsíci. Je to individuální - pokud máte teď ruku v sádře, tak by se to mělo zhojit rychleji a dále záleží na rehabilitaci. Na tenis bych se poradil s nějakým kineziologem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.