Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svaly jsou v zrcadle větší?

Od: hansikii* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, poslední dobou jsem vyzkoumal, že moje svaly vypadají lépe v zrcadle než na fotografii, nevíte čím by to mohlo být? Zkoušel jsem to ve více zrcadlech, nemohou nějak obraz zkreslovat nebo něco? v zrcadle jsem vyrýsovanější než normálně :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

proto jsou v posilovnách zrcadla, aby bylo vidět, jak to pěkně přibejvá

hansikii*
hodnocení

To je jasný, to chápu, ale mě zajímá proč ty svaly v zrcadle vypadají lépe než v realu :D

už kvůli tomu, že ten "obraz" v zrcadle je násobně větší, zkoumáš detaily, každou žílu... na fotce to zanikne a je z větší dálky.

ladinpraha*

Zrcadlo nebo sebe nastavíš tak, aby svaly vynikly. U fotografie musíš použít fotografa, který umí.

hansikii*
hodnocení

Jste fakt borci, tohle mě dlouho vrtalo hlavou a teď se mě to postupně objasňuje =) hodnotím vaše odpovědi.. :)

hablina*
hodnocení

0x

Není důležitá velikost svalů, ale jejich síla.

hansikii*
hodnocení

To není zas až tolik pravda, kulturistika je sport, kde jde především o velikost, propracovanost, souměrnost a vyrýsování svalstva. O sílu jde např. ve vzpírání v tzv. powerliftingu, což je trochu jinej sport :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]