Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trénink fotbalu

Od: koneja® odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych se zeptat je mi 15 a hraji fotbal za jeden tým a hráme kraj, máme 3 týdně tréningy, a chtěl bych se zeptat napsali byste mi sem prosím nějakej individuální tréning? :O :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas447*
hodnocení

0x

Čau,jsem ve tvém věku a taky hraju fotbal.Podle mého uplně stačí 3x do týdne.Musí se taky odpočívat.Dřít i inviduálně mužeš třeba když ten tyden nebudeš vybrán k zápasu nebo když máte zápasové volno.Ale pokud nejsi člene záklaní sestavy tak bych taky makal co nejvíc,ale v tom případě chod brzy spát a hodně odpočíve,at naberes sily zpet jinak se budeš pouze zbytečně dřít.Snad jsem ti pomohl.:)

hodnocení

jj pomohl si mi.. jj hrám v základu levou obranu :)

doplněno 23.09.12 19:04:

a mám ktomu ještě třeba posilovat?

duvel

pocitas 3 x tydne a zapas? ci 2 x tydne a zapas? Urcite by ti prospelo, kdyby jste hrali v sobotu a ty si sel v nedeli zabehat, ci jen vybehnout,,,uvolnis cele tele, napeti a budes pripraven...

To same s treninky,,,3 x tydne staci, ale dojdi na trenink prvni a neco pro sebe udelej,na konci treniku si zaposiluj, sundej kopky a bosky si dej 3 kolecka,,,zase na uvolneni

Pokud mas toho stale malo, domluv si treninky s A ci B- tymem,,,, tam by to pro tebe bylo a rychlej si zvyknes na velky fotbal...

ja trenoval 5x tydne a hraval 3 zapasy za vikend... blazen :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]