Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šplh + překážkový běh

Od: amelikaame* odpovědí: 6 změna:

dobrý dn, celkem to spěchá. mám otázku. byla jsem vybrána jít na soutěž, kde jsou sportovní disciplíny jako šplh a překážkový běh. jenže šplhat neumím a běh přes překážky také nezvládám. bojím se, že se ztrapním. prosím poraĎte jak na to prosím...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Na zkladě čeho jsi tedy byla vybrána? V každém případě zkus si šplh natrénovat, není to až tak složité.

A neztrapníš se. Žádný pokus, žádná snaha o cokoliv není trapná. I snaha a účast se cení. *uspech*

k2

Obavam se, ze ztrapni. Pokud je nekdo vybran na soutez, tak se asi jista dovednost predpoklada.

Pochybuji, ze treba na plavecke soutezi by ostatni ocenili ucast nekoho, kdo neumi plavat...

amelikaame*
hodnocení

no, ono to je trochu složitější. Je tam sedmičlenný tým. A já tam jdu za účelem první pomoci protože jezdím na soutěže první pomoci apod...ale zase nejsem nejhorší...do dálky snad skočím. A stejně se na to brzy zapomene

tojedotaz
hodnocení

0x

Co by, sežeň lano a nauč se šplhat ;) Pokud neseženeš, tak šplhej na tyč nebo na tenkej stromek v lese.. Překážku si udělej z klacků nebo kartonový krabice a opět nauč se. Pokud na to enpřijdeš sama, tak najdi tělocvikáře atd. ať ti poradí.

hodnocení

0x

Proc jsi vybrana zrovna ty , kdyz to neumis? Zajdi za ucitelem a nech si to vysvetlil

amelikaame*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]