Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běh v Praze

Od: werunprague odpovědí: 6 změna:

Zdravím, v sobotu jsem se účastnil v Praze toho 10km dlouhého běhu We Run Prague a jsem z něj nadšený

a chtěl bych se zúčastnit dalšího běhu. Jen nevím, jestli ještě nějaké podoné běhy v brzké budoucnosti budou - samozřejmě v Praze.

Nevíte někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mickej
hodnocení

0x

Ano běh v praze bude.

Příští rok v Praze se poběží podobná trasa jako tento rok. za cca týden se běží v bratislavě NIGHT RUN.

werunprague
hodnocení

četl jste vůbec mou otázku?

říkal jsem v brzké budoucnosti a navíc v Praze ;)

jasně že příští rok poběžím zase, jen bych si chtěl ještě zazávodit v Praze tento rok...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

V Praze nevím, ale 16.9. je v Ústí nad Labem půlmaraton, z Prahy jede vlak každou hodinu a za hodinku jsi v Ústí. Myslím, že stojí za to vyrazit, pokud tě běhání tak baví.

werunprague
hodnocení

Děkuji moc, bohužel jsem trénoval na těch 10km a nevím, jesti bych těch 21 km zvládnul, každo pádně díky... ;)

jumba
hodnocení

0x

8.9. se poběží Mattoni Grand Prix na 10km. Je to vynikající závod. Jestli chcete stačí si zadat do vyhledavače: www.behej.com, nebo www.bezvabeh.cz, nebo sportujsnami.cz. Tam je termínovka všech běhů. Jsou tam uvedeny i tyto závody co jsem zde napsal. Najdete tam i propozice. Třeba se někde na závodech potkáme. Určitě Vás poznám podle nadšení. Tak at Vám to běhá*placni*. Je všude na závodech supr parta.

jumba

Jen ještě dodám, že 30. září se běží 10km Běchovice - Praha. Nenechte si ujít. Supr závod. Vysílá to vždy i TV. Jumba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]