Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr vzhledu lyží (i nelyžaři!)

Od: mates* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

provozuji freestylové lyžování a mám vybrány 4 adepty na nové lyže, ale nevím, které se mi líbí víc.
Které se líbí nejvíce vám? (nehledě na typ/značku, čistě jen vzhled)
Děkuji za pomoc :)

Výběr vzhledu lyží (i nelyžaři!)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1

Všechny čtyři *smich*Nemáš tu odkaz:D

doplněno 07.03.13 15:00:

Dala jsem ti bod na č.1;)

mates*
hodnocení

Nestihl jsem vložit obrázek :) už to je!

hodnocení

0x

Vzhled je subjektivní a u lyží nepříliš podstatná věc. Chcete si dobře zalyžovat nebo spíše zapůsobit na okolí? Pokud máte vybráno více modelů a nevíte, jak se rozhodnout kvůli vzhledu, tak si je vyberte náhodně.

mates*
hodnocení

Totot jsou právě 4 modely, které by mi vyhovovali. Ale jsou celkoě dost rozdílné, tak mě zajímá názor davu :)

nobody*
hodnocení

0x

Třetí z leva je nejhezčí :) (poslední v sadě číslo 1)

uska*
hodnocení

0x

Mates - nevěřím, že by ti vyhovovaly 4 různé značky lyží. Každý výrobce se specializuje na něco jiného, ale to je šumák. Pokud ti jde jen o vzhled, tak nejprve začni oblečením, pokud je máš, tak k nim přiřaď lyže. Možná to uděláš naopak, napřed lyže a pak to sladíš s novým oblečením.

lyzar*
hodnocení

0x

Pokud nevíš tak losuj.

Jinak nekoukej na vzhled ale na to aby ti lyže vyhovovala. Stejný nejsou, na každý se jezdí trochu jinak. Je ale pravděpodobný, že to nepoznáš, pak je to jedno a můžeš vybírat podle vzhledu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]