Nejste přihlášen/a.
Řeším otázku, jestli běhat radši ráno nebo večer. Pro mě by bylo výhodnější běhat ráno, ale kvůli práci tak od pěti hodin, což je pro organismus asi moc brzo. Mohl bych běhat večer, ale to se (kupodivu) hůř přinutím. Jaké máte rady a zkušenosti vy? Předem dík.
Těžko se odpovídá,když člověk nezná Váš režim a proč vůbec chcete běhat,jelikož bude zima ,tak toho moc nenaběháte.Jinak ráno se hubne nejlépe a po práci bych se asi nepřinutila.Ještě záleží zda tam kde bydlíte je kde běhat...
Máte pravdu, proto upřesňuji: začal jsem běhat kvůli zvýšení krevního tlaku, mám ho nízký, cítím se moc často unavený a zpomalený, přitom spím dobře a to 8 hodin denně, myslím že běháním se krev rozproudí a tím, že se zadýchám se krev líp okysličí... Samozřejmě nejsem si úplně jistý jestli je ta únava způsobena nízkým tlakem, ale běhání neuškodí, že? Hubnout nepotřebuju, spíš přibrat. Je fakt, že za chvíli už se třeba nebude dát běhat, v tom případě běh nahradím posilujícím nebo zpevňujícím cvičením. Další věcí je fakt, že ať běhám ráno nebo večer, je tma, takže nemůžu běhat po lese/louce apod., musím běhat po chodníku, který je osvětlený, není to úplně ideální, ale co se dá dělat.
Tak ten chodník nic moc a ten krevní tlak a běhání bych moc nedoporučila a to ještě,když potřebujete přibrat.Co tak raději rychlá chůze stačí 30 minut denně.Nejsem lékař,ale určitě bych se poradila a nechala vyšetřit.Jinak co mohu poradit plavání,kolo pokud máte doma.Neberte to na lehkou váhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.