Nejste přihlášen/a.
Hezký propršený den,
chtěl bych se zeptat.. začal jsem před časem běhat, fyzička opravdu na 0, existují nějaké látky na podportu zvýšení výkonu, jenom dočasně, např. použití látky před výkonem, tak aby člověk hned neodpadl a něco vydržel... látky můžou být povolené i nepovolené tj. doping, rád bych si o tom něco přečetl..
Díky..
To snad není takový problém na webu nalézt...
Povolených preparátů je spousta a spousta...i když si nesmíte myslet, že když se napijete nebo zobnete energogelu, Vaše
výkonnost stoupne o 30%, tak to nefunguje..
Nepovolených preparátů je možná ještě více než těch povolených, ale nevím co by Vám jejich použití přineslo (notabene jako
amatérovi, kterému může být úplně jedno, jestli 1km dá za 3:00, nebo za 4:30). Mimo to, Vám to za nějaké zdravotní rizika v
budoucnu rozhodně nestojí..
děkuji za odpověď... určitě se toho dá spousta najít, ale nevím jak formulovat to co hledat, když v podstatě nevím pod čím a co konkétně hledat, protože v tom nemám vůbec žádný přehled..
to mi je samozřejmě jasné, že to takhle nefunguje, ale každopádně bych se o tom chtěl dozvědět něco víc, jak to funguje apod., amatér momentálně jsem, mám za sebou pár měřených běhů abych zjistil jak na tom jsem, avšak v tomhle hektickém světě chci vyhradit nějaký čas na něco užitečného, pro svůj pocit chci na sobě pracovat co nejvíc to jde a zaběhat si pak velké závody - hlavně mi šlo o ty povolené, ale žádné produkty neznám, nevěděl jsem ani od čeho se odrazit, proto jsem vznesl svůj dotaz.. díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.