Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýsování a hubnutí

Od: safris* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, v posilováni jsem začátečník , mám 178cm a 85kg :) chtěl bych poradit jak nejlépe zhubnout a vyrýsovat tělo.. řekl bych že svalové hmoty mám dost.. jen je to schované pod tuky.. :) a ještě otázku zda má cenu kupovat různé spalovače..? :) pokud né rada na nějaký dobrý jídelniček? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Spalovače tuku nejsou, jsou jen tak přejmenovány spalovače peněz. Jídlo? Pořádnou flákotu hovězího masa a čerstvou zeleninu. Ne nějaké hranolky, hambáče nebo hot dogy a pizzy. A pohyb.

safris*
hodnocení

Pohyb celkem jde 3x do týdne posilovna , a začal jsem běhat pro zpevnění těla.. ale pořád nikde nemůžu najít pořádný treningový plán na rýsování a nějaký dobrý jídelníček.. :)

artik*
hodnocení

0x

jsi začátečník a svalů máš dost? Gratuluju. Jestli ty svaly co máš ( schovaný ) budedeš chtít vysekat , budeš se muset dostat tak na 70kg . takže jídlo a pořádnej trénink . kolik máš % tuku?

safris*
hodnocení

KDybych veděl jak zjistit % tuku rád bych ti to řekl ale nevím, a spíš mám tuky na střední části těla .. břicho atd.. :) ruce mám vpohodě stači jen pořádně rýsovat :) a nohy to stejné :)

artik*

co takle zajít na měření?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]