Dobrý den, chtěl bych začít navštěvovat kung fu. Mám nějaké minimální zkušenosti z Kick boxu a tak myslím, že bych mohl začít hned třeba v září z ostra. V našem městě je kroužek činských bojových umění a v popisu má tohle - Bagua Zhang, Xingyi Quan a Yang Taijiquan., Qogong Jedná se o "vnitřní" styly čínského Wushu. Tradiční interní čínské bojové styly, cvičení pro práci s vnitřní energií Qi, které zlepšue zdraví, posiluje tělo i mysl. Nevím, jestli to nebude spíš vyrovnání mysli a vnitřní odolnosti, než li bojové umění. Vedoucího kroužku už jsem kontaktoval, ale hořím nedočkavostí, poradí mi někdo, co všechno ty názvy znamenají? Děkuji .
jsem četl něco o názvech, prý ten hlavní název pro čínské bojové umění je wu šu. Prý je to ten hlavní a obecný název a překládá se jako rohování. No ale nevím to jistě, protože rohování se u nás někdy říká boxu. Kung fu je prý jeden z bojových postupů wu šu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.