Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štíhla postava - jak nabrat svaly?

Od: tomy97 odpovědí: 10 změna:

Chtěl bich prosim vás radu,Jsem hrozně vysoký a hubený,mám tak trochu podvýživu ale ikdyž jim furt tak moc nepřibírám,a kvůli tomu mám vidět trochu žebra,hubené ruce a ták..a to mě sere,chtěl bich si vypracovat svaly,ikdyž sem cvičil(ikdyž né dlouho) tak se mi zdá že to nemám smysl kvůli tomu jak sem hubenej,že ty svaly prostě nepudou moct vidět,jak mám přibrat? nebo prostě vypracovat nějak svaly?...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Prvně musíš nabrat objem a pak rýsovat.

figurek*
hodnocení

0x

Stává se to holkám i klukům, že rostou do výšky rychleji, než do šířky. A taky se jim stává, že v nějakých osmnácti sice přestanou růst do výšky, ale dohánění šířky se nezastaví a nezastaví.

Tak ti radím, zachovej klid a cvič a buď rád, že zatím ještě můžeš jíst co chceš a kolik chceš. Hmota přijde sama.

matrixi*
hodnocení

0x

Máte velice rychlý metabolismus látkovou výměnu možná by pomohlo hodně pít sladkých a těžkých tekutin hodně bílkovin jíst menší porce ale v krátkých intervalech několikrát denně zjistit si které potraviny jsou těžko a pomalu stravitelné pro organismus a také psychika v tom hraje velkou roli

artik*
hodnocení

0x

píšeš , že jíš furt , tak sem napiš co za den sníš

bruno*
hodnocení

0x

Pokracujte v posilnovani, najdete si na internete dobrou rutinu pro zacatecniky. Musite ale taky jist jist jist. Bez dostatku kalorii se muzete v posilnovni rozedrit a stejne nenaberete zadnou masu. Takze jezte, hlavne hodne proteinu. Kdyz se do vas uz vice nevejde _ tak pijte hodne kalorickych napoju _ z tekutin nemate pocit plnosti jako z tuhe stravy takze takhle snadno nahrabete kalorie. Mleko je 100% idealny napoj _ hodne kalorii, mineralu a proteinu a je absolutne dostupny.

artik*

on potřebuje hlavně hodně sacharidů

bruno*

Na svaly potrebuje proteiny. Tuky na druhe strane obsahuji nejvice kalorii. Sacharidy jsou dobre jako okamzity zdroj energie, na pribrati moc ne. Svaly ze sacharidu vybudovat nejde, a telesny tuk taky moc ne.

dropoff

Držel jste někdy v životě v ruce činku?

nightmare
hodnocení

0x

Já mam podobný problem, měřim 188 cm a važim 70 kg. Já sním zhruba 13 000KJ za den+ cvičím objemový trenink (3* týdně). Hlavně cvič, ať Ti neroste břicho. :D

martiz*

Jsem na tom uplně stejně jako ty.. ale netuším co je objemový trenink - můžeš poradit? Navíc jsem měl v poměrně krátkém období neštovice a pak slepák a i když jsem si myslel, že už zhubnout víc nejde, tak se tak stalo. Ráno nesnídám.. objedvám většinou smažák s kolou a pak nějaká menší sváča (občas sladkosti) a pak až večeře.. vím, že to není nejzdravější, ale proto se ted ptám, co změnit? Co přidat? Abych nabral tuk a následně svaly? Díky moc.. popř. má někdo nějaký odkaz který by mi pomohl? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]