Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné ještě hrát fotbal a být v něm dobrý?

Od: bernson odpovědí: 6 změna:

Ahoj je mi 17 let a chtěl bych hrát fotbal, jsem docela nadaný ale tak pořád mám co zdokonalovat. A mám dvě otázky první je jestli je to pořád možné hrát a být dobrým fotbalistou a ta druhá jestli je možnost hrát pak za lepší kluby když jsem žačal takhle pozdě. Jsem z Doks a hrál bych za Sosnovou u České Lípy. Když jsem byl menší tak jsem fotbal hrál ale nákj do nedopadlo dobře. TAk doufám že mi poradítě předem moc všem děkuju Ahoj Lukáš

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Taky jsem hrál kraj a můžu ti říct, že fotbal je hlavně o kondici. Bude ti osmnáct, budeš hrát utkání 2x45 minut a těch 2x45 minut je potřeba uběhat. Když uběháš, budeš dobrej. Když neuběháš, budeš sedět. Mistrné kličkování a mistrná technika střel a přihrávek jsou bez kondice málo platné.

hodnocení

1x

zavolejte bílkovi. prý má nějaké problémy s útočníky. a v záloze místo rosického byste mu asi taky mohl vypomoci...

sorry, ale na tuhle otázku to jinak nešlo!*ua*

doplněno 30.08.12 06:43:

nadaní fotbalisté v 17 letech kopou ligu nebo jsou v nižší soutěži v zahraničí.

laybor*

Na prvním tréninku poznáš jestli jsi dobrý - pozná to i trenér , bud si tě nechá a nebo (pokud nebudeš stačit )pujdeš.

brumovjan*
hodnocení

0x

tak určitě nemůžeš počítat,že přestoupíš do Sparty...nebo někde do zahraničí,myslím,že už je pozdě,vidím to třeba na divizi..co?

satix*
hodnocení

Já sám hraju fotbal a hraju za lepší kluk a začínal jsme v 19 letech a ted se tím živým, tak pokud bude dobrý tak nevidím problém hrát za lepší klub a živit se tím. Nevím jakou má představu hrát za lepší klub samozřejmě nebude asi hrát za Madrid Barcelonu atd. ale nevíš co se stane. Jen jdi do toho je lepší hrát než sedět doma na zadku. Takže ještě nic není ztraceno.

body
hodnocení

0x

Na tuhle otázku,by Ti nejlépe odpověděl Jan Koller, ten taky začal hrát fotbal v pozdějším věku a kam to dotáhl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]