Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na internetu jsem našla tenhle obrázek a zajímalo by mě, jestli je možné, že se při tom spálí celých 100kcal. Přijde mi, že je toho nějak málo, mám to tak za 5 minut. Bylo by to teda fakt super:D
Co myslíte?
ano, 100 kalorií (calories - cal) = 0,1 kilokalorií (kcal).
Takže nespálíte 100 kcal, ale 0,1kcal, což je hodně velký rozdíl
Jo ták, takže se při tom spálí pouze 0,1 kcal? Tak to je dobrý vědět. Nenapadlo mě, že mají jiné hodnoty i v tomhle
Zkus si radši najít něco normálního www.posilvani-doma.cz či www.ronnie.cz a o cvičení si něco přečíst než snažit se hubnout hladovkama a vyčerpáním svých sil..
Ten 1. odkaz mi to nenašlo..ale děkuju
Já rozhodně nehubnu hladovkama, to zas ne. Jen se chci trošku udržovat, když nemám příležitost dostat se z domu...nebo je noc a nechce se mi spát
Splet jsem to cviceni-doma.cz/... proboha necvič VEČER! Copak děcka nemaj na ZŠ přirodopis a nedokáže nikdo pochopit fungování lidskýho těla... večer respektive v noci se SPÍ ne cvičí..Proč ti odpovídat nebudu..Přečti si o tom něco na diskuzních forech, na blocích různých lidí co se tím zabývají či na této adrese..Až o tom budeš dostatek vědět, začni něco dělat
Ee na ZŠ? :D
Jelikož mám přes den brigádu a vracim se až v 22, tak nemám na výběr. Opravdu nemůžu měsíc v kuse střídat spánek a sezení. Radši si trošku i zacvičim. Věřte, že mám tadyty články nastudovaný...vím co je a není dobrý pro moje tělo a ano, vím, že pro cvičení není momentálně nejlepší doba... .)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.