Nejste přihlášen/a.
Čau prosím poraďte mi nějakou stylovou lehkou zipovou mikinu na léto nebo nějakou takovou lehkou bundičku kterou můžu běžně nosit jen tak, místo trika. Jak mám na zádech batoh a zpotím se tak se mi lepí na záda , pařím se v něm protože se nedá rozepnout.
Košile ani trika s límečkem NEEEEE! nemám rád a není to můj styl
. Víte o něčem dobrým? Prostě nějakou sportovní nebo cool, suprovou, drsnou, hustou, sexy...
.však víte jak to myslím
to je muj styl! V tomhle počasí možná nějakou světlou, není to ale nutný. Díky moc.
misto trika bundicku nebo mikinu?
A to se potit budes mene, jo? hmmm
doplněno 23.08.12 20:22:A co tak nejake specialni trika? sportovni, proti poceni apod? ale zase nejsou asi designove IN.
To se nezlob, ale odpovídáme na smysluplnější otázky, třeba ohledně pěstování, ženských problémů, životních krizí apod. Jakou bundičku nosit, to víš je ty, znáš svůj styl, oblíbené barvy apod. Co je hustá, sexy bundička? Sto lidí, sto názorů. Už vidíš, jak je otázka nedomyšlená?
Pokud jsi líný vyrazit do města a obejít pár obchodů, tak v tom asi někdo poradí těžko. Když ti řeknu, že takové vesty seženeš u Nike, stejně tam budeš muset zajít. Takže prvně uvaž, jakou otázku jsi vůbec položil, a pak kritizuj.
No tak se nezlobte. co byste říkali na toto,v podstatě bych vypadal stejně, ale mám víc chlupů
ale nevím jaká to je, víte to někdo? Je to z nějaký reklamy na džíny. Ta je docela krutě streetová, ne, i na mašinu.
A to bys nosil takhle rozepnuté?
doplněno 27.08.12 19:38: Bohužel značku nevím, není to tam ani náznakem vyfocené, může to být cokoli
A zda budeš vypadat supr - to musíš poznat sám. Někdo v ní bude vypadat supr, další jako buzerant:D Jestli chápeš, jak to myslím
Ale fakt, podobné vesty má Nike nebo O'Neill, přítel je tam kupuje rád, jsou kvalitní a vypadají cool
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.