Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle vypracovat břicho?

Od: lukis odpovědí: 12 změna:

zdravim chci se zeptat jak doma co nejrychleji vypracovat brisni svaly dik

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Jestli je tam tuk, tak nejdrive se postarat o nej.

Jinka sedy-lehy pro zacatecnika nikdo nemuze doporucit. Strasne se tim nici krcni pater. Zkalpovacky jsou idealni. Bricho je nejtezsi, takze vysledky (pujdou li videt) se dostavi za docela dlouho dobu. jen vydrzet.

@ruze : No ja nevim, kdyz jsem to ted zkusisl na necisto, tak se mi zamotala hlava, jaky to byl vydej kysliku *smich**plac*

taky to vidím takhle, většina lidí má docela slušné břišní svaly, ale pod tukem je zkrátka nikdo nenajde a lidi bláhově cvičí sedy-lehy, aby měli pěkný břicho... to je zbytečné pracné, tuk se dá shodit daleko snáz jinak než sedy-lehy! :)

Jo,jo,je to cvik pro ,,silné,,jedince,taky jsem to zkoušela,ale mohlo by to fungovat.Četla jsem to v jednom ženském časopise. :))

brichous

Ještě lepší je nafukovat gumovou ohřívací láhev (termofor) :-D

Lehsedama a sklapovačkama se docela huntuje páteř, pro začátečníka ve větší míře to nejde doporučit.. Spíš bude lepší obecně gymnastika nebo nějaký druh aerobiku, beztak slabé nebude jen břiho ale celý člověk...

Myslím,že ti mladší už ani nevědí,co termofor je,ale jestli ji umíte brichousi nafouknout,tak před vámi hluboce smekám!*smich**smich*

hoummy*
hodnocení

0x

Lehnout na záda a začít dělat sedy-lehy, sklapovcačky, šlapat ve vzduchu na kole :)

olaf71*
hodnocení

0x

sklapovačky s různou výškou uchycení nohou či bez

doplněno 21.08.12 17:00:

ne bez nohou,ale bez uchycení :)

hodnocení

0x

docela pěkně udělané video na toto téma...

artik*
hodnocení

0x

správnou dietou

hodnocení

0x

Toto jsem četla v jednom časopise,tak nevím,ale něco na tom asi bude.Chci to taky zkusit,ale zapomněla jsem si koupit na to pomůcku .Tam radili na posílení a zpevnění těch hlubokých břišních svalů-na které prý většinou ani sedy,lehy nepomáhají-Nafukovat balónek! *smich* Doslova: Vemte balónek a nafoukejte do něj 12 hlubokých vdechů.Pak vypustit a 14 vdechů,opět vypustit a 16,vypustit,18,vypustit a 20. To každý den po dobu 6 týdnů.Pokuď to budete zvládat,tak tuto sérii provádět 2x denně.Prý to funguje,vyzkouším a uvidíme.Nemáte už někdo s touto metodou nějaké zkušenosti?

strelecc*
hodnocení

0x

Cau ja cvičim čistě s vlastní vahou těla a co ti tady píšou sedlehy a šlapat na kole to je na prd to ti nic neda jedině kdybys sis dal streroidy a to asi nechceš nejlepší sou vznosy na hrazdě pro slabší zvedat kolena.Cviči asi rok sem sem uz docela dobrej tak že tomu rozumim měl by jsi začít od těch nejlehčích věcí kdybys jsi měl zajem stači napsat na email.Pamatuj nelepší forma nejlepší vysledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]