Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nahradit sklapovačky?

Od: dlouhebidlo odpovědí: 5 změna:

Věc se má asi takto: kvůli špatným zádům mám omezenou pohyblivost, ne sice pro běžné úkony (prováděné s citem a naučenými triky), ale určitě pro nějaké soustavnější cvičení. Všechno se mi už povedlo dobře vychytat, kromě břicha. Břišní svaly bída a navíc by ta pneumatika potřebovala trochu obouchat :) Kdyby šlo dělat sklapovačky, bylo by to raz dva... Neznáte někdo nějakou fintu, jak posílit břicho v domácích podmínkách bez nich? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zvedáním nohou střihy, kmity "jízda na kole"

Další cvik je v lehu na zádech pokrčit nohy, chodidla jsou opřena o zem a obě nohy střídavě překládět vpravo a vlevo.

dlouhebidlo
hodnocení

To překládání se chvíli dá, pěkně to rozhýbe pánev, ale do břicha mi to nejde :( Zvedání nedám, to už by mě pak museli zvedat. :-D

Prý mám zkusit obruč... to je ale taky jenom rozhýbavací? Lepší asi než nic. :)

Každopádně díky za tipy :)

axlik*
hodnocení

0x

Zaprvé necvič JENOM břicho a zadruhé cviků je mnoho kde není potřeba pohybu se zády..Můžeš se držet na hrazdě a zvedat nohy do vzduchu, jednodušší metoda je v leže ale ne už tak efektivní. Nohy se zvedají do pravýho úhlu. Pak zkracovačky, zvedá se pouze lopatkami a bedra při tom leží na zemi. Zkus hledat na googlu, určitě toho najdeš spooustu..

dlouhebidlo
hodnocení

Necvičím JENOM břicho, naopak břicho je jediné, co necvičím :-D To jmenované mi bohužel záda nedají :-/ Dokud se neozvou, člověk by neřekl, čeho všeho se účastní. :)

stirecek*
hodnocení

0x
Pneumatiku sundate aniž byste musel břicho cvičit. Jestli máte zablokovane záda, je třeba sa zaměřit na ně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]