Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodné tretry k pedálům

Od: kkolarova26* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli nevíte jaké tretry se hodí k těmo pedálům pedaly.heureka.cz/...

, a kam se dává pitní vak pitne-vaky.heureka.cz/... děkuji všem za odpověď :*frajer*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pedály jsou to klasické Shimano...tudíž prakticky veškeré tretry s kufrem SPD do nich lze použít...to Vám v prodjně jistě poradí...a případně namontují.

Camel bag alias pitný vak se dává "do batohu" na záda...mne osobně to dost vadí a mám raději lahve.., ale to je jen můj názor.

ar*
hodnocení

2x

Jen bych doplnil, že je lepší použít tratry s přeskou než šněrovací a nebo alespoň přeska, která kryje smyčku tkaniček.

Pokud jde o batoh na Camelbak, tak to jsou speciální cyklistické (turistické) batůžky, které mají dobré odvětrání zad a přívod hadičky popruhem před ústa. Já osobně vozím jak láhev tak i na delší trasu Camelbag. Výhoda "bagu" je že nápoj není tak brzo teplý, v těžkém terénu se náústek nezadělá od bahna a a špíny, možnost napití kdykoli. Nevýhoda, nutnost vozit batoh a první doušek je teplý, no ale stejně prvním douškem vypláchnu pusu a piju až ten druhý. Já osobně nemám moc rád láhve s krytkou hubice, takže v blátivé(mokrém) terénu raději "velblouda"

stirecek*
Are nezahriva se pití když ho máš na zádech a naopak, nepoti se člověk pod batohem? Mám litrovou láhev, doma do ni nahazu ledu co se vejde, ale dlouho to studené nevydrzi a po padesáti km nebo i dřív jsem stejně na suchu. Zatím to resim isotabletami nebo v prasku a vodu doleju kdekoliv, ale někdy jsem mimo civilizaci, tak pak by se hodil větší objem. S litrem musí člověk šetřit.
aroff

Led dávám taky bez toho to v teplém počasí ani nejde. Dávám ho jak do láhví tak do Camelbagu. Jak moc se člověk potí na zádech je otázkou jak moc dobře odvětraný batoh je,když je dobře odvětraný zároveň se pití ani neohřívá od zad. To že v batohu nápoj vydží déle chladný mohu potvrdit. Když člověk jede na otevřeném prostoru a na sluníčku je láhev ohřátá dost brzo, lesem je to za déle.. Termolahev je sice řešení, ale zase se tam vejde míň. Já mám "spešla"a tam dám akorát 0.7 litru a to ještě tak tak , lepší je pak tento košík dookie.cz/... . Vozím 2 lahve 0,7 a nebo 1 lahev a 2 litrový bag. Jak kdy. Všechno má své pro a proti.

stirecek*
Ten boční drzak na láhev mám taky. S normálníhodrzaku by se ta litrovka špatně vytahovala, protože už je dost dlouhá. Batohu se zatím vyhybam, nevím jestli bych s nim na zádech tri čtyři hodinky vydrzel. Třeba bych si zvykl, chtělo by to zkusit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]