Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší kloubní výživa

Od: m1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakou byste mi doporučili kloubní výživu. Mně už někdo nabídl Colafit, který se běžně prodává v lékárnách.

Stránky na výrobce: dacom.cz/...

Kdybyste znali nějakou lepší, poraďte. Může být i dražší. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Domácí sulc a domácí tlačenka.

To jsem doktorům také navrhovala. A prý cholesterol a zanesené a ztvrdlé tepny?! A medvídci gumítci? To prý cukr a barvivo. *plac*Smutný příběh.

mil®

Babi to je jasný. Všechno muší bejt libový. Hlavně aby tam byly rozvařený a namletý ty chrupavky a šlachy a trochu i kůže. Ale stejně je to po určitým čase hnusný. Jed jsem to asi rok, ale stav se zlepšil. Fakt.

hodnocení

1x
Já už roky na artrozu po(u)žívám Condrosulf. Ovšem na lékařský předpis, nedám na rady typu JPP. Laciný zrovna není, tříměsíční kůra přijde na 45 €.
informacieprepacientov.eu/...
Navštivte ortopeda, měl by posoudit vhodnost výživy. A stav kloubů posoudit i v souvislosti s celkovým zdravotním stavem!
doplněno 13.08.12 06:36: Samozřejmě že i moje rada je typu JPP...
Nevíme příčinu bolestí, ani typ onemocnění. Další možnosti. informacieprepacientov.eu/...
Jednoznačně ortoped!
doplněno 13.08.12 12:15: Na moje bolesti kloubů je nejlepší pohyb. Když s hekáním ráno vylézám na kraji lesa z auta, kolena a koxy se hlásí s plným nasazením...
Po tříhodinovém courání po lese se zpátky k autu s košem plným hub nesu jak tínejdžr!

Souhlas s Hejkálkem. *palec*Jen k té výživě! Trápím se s psoriatickou artritidou drahně let. A vloni jsem dostala nový kýčelní kloub. Chodím k ortopedům a revmatologům jako do houslí. Všude a všech se ptám, co bych pro své klouby mohla a měla udělat já. Všude, naprosto bez rozdílu slyším, jestli máte potřebu něco pro klouby udělat, je to jen váš subjektivní pocit, kupte si cokoliv, když na to máte! Je to naprosto zbytečné, trávení je postaveno tak, že zlikviduje všechno dokonale. Jsou to fámy a placebo. Kdyby potravinové doplňky byly řešením nebo alespoň pomocí, měli bycho čekárny poloprázdné.*hej* Zajděte k ortopedovi, případně revmatologovi. Je rozdíl mezi artrozou a artritidou. Všemu se říká revma. A to bude váš problém, který vyřeší jen lékař.

Inu, Hejkalové to mají v dnešní době těžké. Běhají po lese za každého počasí a to vepřové koleno si neuvaří a neuvaří, aby dodali svým kloubům nějakou tu lepší výživu...:D...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]