Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakou byste mi doporučili kloubní výživu. Mně už někdo nabídl Colafit, který se běžně prodává v lékárnách.
Stránky na výrobce: dacom.cz/...
Kdybyste znali nějakou lepší, poraďte. Může být i dražší. Díky
To jsem doktorům také navrhovala. A prý cholesterol a zanesené a ztvrdlé tepny?! A medvídci gumítci? To prý cukr a barvivo. Smutný příběh.
Babi to je jasný. Všechno muší bejt libový. Hlavně aby tam byly rozvařený a namletý ty chrupavky a šlachy a trochu i kůže. Ale stejně je to po určitým čase hnusný. Jed jsem to asi rok, ale stav se zlepšil. Fakt.
Souhlas s Hejkálkem. Jen k té výživě! Trápím se s psoriatickou artritidou drahně let. A vloni jsem dostala nový kýčelní kloub. Chodím k ortopedům a revmatologům jako do houslí. Všude a všech se ptám, co bych pro své klouby mohla a měla udělat já. Všude, naprosto bez rozdílu slyším, jestli máte potřebu něco pro klouby udělat, je to jen váš subjektivní pocit, kupte si cokoliv, když na to máte! Je to naprosto zbytečné, trávení je postaveno tak, že zlikviduje všechno dokonale. Jsou to fámy a placebo. Kdyby potravinové doplňky byly řešením nebo alespoň pomocí, měli bycho čekárny poloprázdné.
Zajděte k ortopedovi, případně revmatologovi. Je rozdíl mezi artrozou a artritidou. Všemu se říká revma. A to bude váš problém, který vyřeší jen lékař.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.