Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovaci stoj - brisni svaly - zkusenosti

Od: tofi* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,

potrebovala bych zpevnit brisni svaly, ale nejk se mi to nedari - kdyz klasicky cvicim, tak me pravidelne chyti zada - vim, ze je to tim, ze spatne cvicim, ale nejak se mi nedari to delat sparavne a tak jsem si rikala, ze bych si koupila nejaky posilovaci stoj, ale chci si koupit neco co ma smysl a pomaha - nerada bych za neco utratila penize a byl to jne kram co mi doma zabira misto.

Docela se mi libi toto:

popron.cz/...

mate s tim nekdo zkusenost:? Je to k necemu nebo mi doporucite neco jineho.

Diky moc

Tofi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den Tofi. Jizdní kolo, to je nejlepší posilovací stroj, na celé tělo. Jezdit se dá i v Praze. Když si každý den, dáte nějaký km, na kole, upevníte si nejen břicho, ale celé tělo. Posilovací stroj, který chcete koupit, bude po čase, doma jenom překážet. Jen můj názor.

doplněno 12.08.12 21:00:

Dětičky na kolo, vzít nejde?

tofi*
hodnocení

Dobry den,

dekuji moc zao dpoved.

Co pak na kole jezdim, ale tim az tak brisni svaly nezpevnim, ale hlavne mam problem, ze mam male deti - takze pres den se na kolo nedostanu a vecer za tmy jezdit nechci - takze hledam nejaky zpusob, jak cvict vecer doma... A prave, ze klasicke cviceni mi nedela dobre na zada - dost s tim bojuji :(

frosti*
hodnocení

2x

Já stejný stroj vlastním (jen jiná značka, také se dá cca za 500 Kč sehnat na Aukru). Myslím, že je to docela dobrá věc. Po 10 minutách se břicho celé zpevní, záda mě z toho nebolí. Jediné co mi na tom vadí, je to, že časem začnou vrzat zátěžová pérka. Tento stroj hodnotím 8 z 10 (10 je nejvíc :D)

tofi*
hodnocení

Jojo koukala jsem, ze se to da koupit i za cca 500,- to mi neprijde moc.

Me se to prave docelal ibi - sice treba na televizi fakt nemam cas koukat - i kdyz by mi to prislo docela pekne se u toho "takto houpat" ale tech 10 minut si mylsim, ze bych denne nasla a fakt me to docela laka :)

mowla*
hodnocení

1x

Základem je - naučit se provádět cviky DOBŘE - tak, aby sis cvičením nepoškozovala zdraví víc, než sladkostma, alkoholem a cigaretama... ;) Choď do fitka s dobrým trenérem aspoň tak dlouho, než se cvičit naučíš technicky dobře. Mezitím zjistíš, že tahle´šidítka´ jsou na houby...

doplněno 12.08.12 23:05:

Tofi - malé děti, všude daleko, málo času - jasně, chápu - přesto si ale nevhodným cvičením - resp. nevhodně prováděnými cviky, můžeš zadělat na těžké problémy, které ti posléze mohou sebrat nejen času a energie daleko více, ale mohou mít i trvalé následky. Zkus se třeba obrátit na nějaké kamarád(k)y - sportovce, kteří tě cviky naučí...

doplněno 12.08.12 23:07:

Ty cigarety, alkohol a sladkosti jsem vnořil v nadsázce - a taky trochu jako varování. Kuřák, třeba já, ví, že si kazí zdraví a tak nějak s následky počítá (v lepším případě se snaží nevhodný návyk kompenzovat) - ale bohužel dost často potkávám zářné příklady potvrzující rčení "sportem k trvalé invaliditě"...

;)

tofi*
hodnocení

To je sice pekne chodit do fitka, ale my tu zadne nemame tzn nekam dojizdet a bohuzel moc casu nazbyt nemam - male deti, navic jsme jiz zacala chodit do prace...

Takzep rave hledam neco co bych mohla ve volnych chvilkach provozovat doma...

doplněno 12.08.12 23:01:

No jeste takovy dovetek - nemam nadvahu - sigaretam ani alkoholu neholduji - da se rici, ze jsme abstinent alkohol piji opravdu vyjimecne. A sladkost si obcas nejakou dopreji, ale neni to rozhodne nejake prejidani, ale bohuzel ty deti a vek se na me postave trochu podepsaly a ja bych docela rada jeste alespon nejakou dobu rada vypadala pekne ;)

stirecek*
hodnocení

0x
Spíš bych doporučil cviky na záda. Pořádně je procvicit a teprve pak břicho. Není žádný cvik na břicho, aby se alespoň částečně nezapojily zadove svaly. Měl jsem stejný problém při cvičení tricepsu.

strelecc*
hodnocení

0x

Stoje jakíkoliv ke cvičení sou naprd protoze většinu prace zatebe odnesou oni jako napřiklad kladdky a podobně ruzně podpěry zad nejlepší cvičení a take nejvíc bezpečné je posilovat s vlastní vahou těla a da ti to nejvíc co muze ohromě rychle nabeteš na síle a sval samozřejmě taky ale chce to čas a věnovat se tomu ja dam přednost vznosum na hardě nez nakí stroje za kterí vyhazuješ zbyteční penize nebo vražet penize do fitka vše co potrebuješ mas okolo sebe venku hrazda na hrazdě dokazez procvičit vše kromě nohou uplně všechno kdyby jsi chtěl poradit stačí mě kountaktovat na email kokotak.16@seznam.cz mohl bych i zaslat video v případě zajmu.

strelecc*
hodnocení

0x

Jo a zapoměl jsem dokonala forma známená dokonaly vysledky.*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]