Nejste přihlášen/a.
Co se stane když nastříkám odpruženou přední vidlici WD 40? může se to tím mazat nebo radši nějakým speciálním olejem, slyšel jsem že nějaký teflonový se na to používá.
Děkuji
Pokud se nechceš pouštět do pokusů s olejem, doporučuju vazelínu od Motorexu. Vždycky kluzáky vyčistím a pak na ně máznu trochu vazelíny a propružím. Vidle chodí parádně a je slušně citlivá. Tím netvrdím, že s olejem by to nebylo ještě lepší ale do toho se mi nechce. I teď pozoruju změnu k lepšímu. Silikonový olej je řídký a brzo proteče.
doplněno 11.08.12 11:03:Ano vazelína váže prach, alespoň jeden z důvodu proč kluzáky často utírat.
a kam proteče? postu mazání vidlice je ten , že trošku odhrneš horní těsnění a nastříkáš silikonovej olej . Vazelína váže prach
Mel jsem kolo v servisu a na vidlu mi dali 50ml Motorexu, dal jsem za to 50 Kč. Je to asi best, neb tam jsou profici na RockShox
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.