Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrovolné vyplavení adrenalinu vs zdraví

Od: hansikii* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mím koníčkem je posilování a cvičení. Cvičím už celkem dlouho, a už asi rok využívám svojí povahy k dobrovlným adrenalinovým vyplavením (prostě že si uvolním maximální dávku adrenalinu z těla) a pak s tím zvedám těžší váhy apod...K dobrovolnému vyplavení mě pomáhá hudba... a teď k tomu hlavnímu naco bych se chtěl zeptat :

a) Je tohle počínání (dobrovolný uvolňování adrenalinu při sportu) nějak nezdravé nebo zdraví škodlivé?

b) Popř, nějaké tipy jak zvýšit množství vyplavenýho adrenalinu

c) Už jsem psal že cvičím delší dobu, tudíž už ty písničky které mě pomáhají uvolňovat adrenalin docházejí, tak jestli neznáte nějaké takové, které vám přináší podobné účinky jako mě :)

Díky, Honza

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

huhuhu
hodnocení

0x

Jak vyplavit adrenalin? Třeba pověsit se na lano do vejšky a kámoš ho nařízne. Nebo se zavřít do výběhu k tygrovi. Rozjet se na kole z prudkýho kopce a vyháknout brzdy. Adrenalin to vyplaví spolehlivě, škodlivý to neni, teda kromě infarktu, spadnutí z vejšky, sežrání tygrem nebo rozbití si huby ;)

Písničky moc nevyplavujou - adrenalin tělo tvoří v ohrožení pokud jde o zdraví nebo o život. Relativně bezpečný jsou adrenalinový sporty, ale u těch je problém aby hned pak byla po ruce ta posilovna...

Zkus lezení na umělý stěně, tam se protáhneš, posílíš a je u toho i ten adrenalin...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]