Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr snowboardu

Od: marek25* odpovědí: 2 změna:
Ahoj Chci si koupit nové prkno. Teď mám prkno Nidecker Score 164 xl. Koupil jsem si ho jako moje první prkno. Začalo mě to hrozně bavit a cítím že prkno nebude to pravé pro mě ( řekl bych že je moc měkké ). Začal jsem řešit prkno a začínám se to výběru pěkně zamotávat. Potřeboval bych opravdu nějaké prkno doporučit. Moje míry 191 cm 100 kg a bota 45.Zatím mě zajímají tyto dvě prkna levnelyze.cz/... a misfit.cz/... nebudu se bránit i jiném variantám děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

briketa007*
hodnocení

0x

Čau, seš hodně těžkej, já měřím 200 cm a vážím 110 kg takže mám obdobnej problém. Žádnej z těch prcků na prodejně neví co to je, a prodaj ti cokoliv.

Předtím jsem měl různý Burtony, ATB ... vše kolem 7 tisíc.. atd..všechno jsem to zlámal...většinou se to do 2 let rozláme (roztřepí) v místě vázání ... teď už mám 10 let prkno od HOT - fireball M hammersnowboards.com/... s dvojitým rádiusem teď to vyrábí hammersnowboards.com/... tenkrát jsem ho koupil za 17 v akci ... obávám se, že všechno v týhle cenový relaci rozlámeš.

Vyber si to nejtvrdší a to , který má mezi botama nejtlustší prkno. ... jo já jezdím spíš na rychlost ...

marek25*

značku vůbec neznám juknu na to. přemýšlel jsem ještě o LIB tech.

prostě tohle j sport pro dětí ( 170/65) jinak jsi v pr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]