Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrat k týmovému sportu

Od: grindulate odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

v 7dmi letech jsem začal hrát házenou, moc mě to bavilo a trenéři mi dávali naděje, že bych to někam mohl dotáhnout. Bohužel, jelikož jsem byl lepší než ostatní v teamu, ve 14ti mě přesunuli do starších, kde jsem byl nejmladší a tím pádem outsider. Snažil jsem se to překousnout, ale pak jsem dlouhodobě onemocněl a rok jsem nemohl sportovat. Když jsem se uzdravil, neměl jsem už chuť se vracet za těma parchantama co mi dávali všechno sežrat a nepřihrávali mi míč. Bylo mi mnohem líp a byl jsem rád, že už tam nemusím. Ted je mi 22 a začíná mi to šíleně chybět. Jenomže kdo bude chtít do teamu vzít kluka, kterej už 7 let téměř nesportuje, nemá fyzičku a nic neumí a hlavně je na to už moc starej. Moc mě to trápí a chci se k tomu zas vrátit. Přecejen házenou si nezahrajete na hřišti na sídláku jako třeba fotbal. Napadlo mě napsat do nějakého clubu, ale mám strach, že se tam budu cítit špatně, nebudu stíhat, nebudu se s nikým znát (ještě k tomu mám problémy se seznamovat s cizími lidmi, kor když jde o dávno zajetý kolektiv). Co nesmím zapomenout zmínit je, že už pracuju a některý týden končím v 7, některý ve 4 a některý v 5. Poradtě co s tím. Existuje nějaký portál pro lidi jako jsem já? Nebo mám prostě někam jít a říct jim přesně to, co jsem ted napsal tady Vám? Děkuju za všechny rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ano, běžte někam, kde házenou hrají. nechoďte ale rovnou za reprezentačním trenérem ;). pokud to bude tým na nižší úrovni (myslím soutěžně) určitě vás rádi přijmou. k zápasu vás třeba nepustí hned první týden. ale jestli máte chuť, tak tam běžte už dnes.

alternativou by také mohla být plážová házená (beach handball)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]