Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mikinu - zip nebo ne?

Od: hoper odpovědí: 28 změna:
myslíte že je pohodlnější mikina zipovka nebo bez zipu s kapucí?

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nejradši bez zipu s kapucí a kapsou na břichu. Dobré na odložení mobilu nebo rukou :)

hoper
hodnocení

však zipovky maj taky kapsu kamo:D

ale ne jednu velkou ;) o tu mi právě jde :)

hoper
hodnocení

jasně,no jak kdy
hoper
hodnocení

skejt nebo hiphop mikiny?
dzordz*

V tom je nějaký rozdíl?

hoper
05.08.12 15:02

ve značce:)

Co já vím? Kupuju si mikinu, která se mi líbí a cítím se v ní dobře. Značka je mi... jedno. A jestli je to hiphop nebo skate, nevěděl jsem že se takhle nějak rozlišují.

technoman*

No já třeba nosím skejťácký a MXácký*palec*. Záleží na tobě, jakej máš stajl, borče.*frajer*

hoper

jaká je gut značka?

Nemáš to jedno? Kup si co se ti líbí.

technoman*

Co takhle FOX, alpinestars...*palec*To by se ti nelíbilo?. To nosím já a jsou to celkem cool hadry*frajer*(kromě toho taky ještě Adidas a Nike).

Ale ty seš hoper, tak asi Roca Wear, Ecko.com, Rydel house...*placni*

doplněno 05.08.12 20:47:

Prostě něco co má nějaký dobrý motiv.. Bohužel teda pozoruju, že firmám už jaksi docházejí nápady...

doplněno 06.08.12 17:09:

Fallenku mám taky , jako jediná má hyperdlouhý rukávy.*palec*

doplněno 07.08.12 17:09:

tady je ta fallenka. Ten znak je vyšívaný.

doplněno 07.08.12 17:11:

Ten znak se zdá být křivý ale je rovný. Má kovový zip, žádný plasťák a rukávy jsou dlouhý ažaž.

doplněno 07.08.12 20:27:

To si piš, že je gut, borče.*frajer*

doplněno 07.08.12 21:39:

Asi je gut, borče, já už bych takový nechtěl*stop*(i kvůli kšiltovce nebo sluchátkům*ee*)

doplněno 08.08.12 16:43:

Proč ne, tak jí sem nahoď.

doplněno 09.08.12 16:37:

Jo, tak se pochlub, borče. Já teď už nemůžu normálně odpovídat , můžu pouze doplňovat svoje starý odpovědi.*ee* Mají tady nějaký divný pravidla*zed*

doplněno 09.08.12 17:06:

Tak ta je cool, borče! Ten samý nápis mám na tý svojí na cedulce co je za krkem u kapuce + navíc "Designed purely for skateboarding"*frajer*

doplněno 11.08.12 09:40:

Taky jsou dobrý Fishbone, mám suprovou červenou a bílou *frajer*

Jakou mikinu - zip nebo ne?
hoper
hodnocení

taky gut:)já nosím funstorm,osiris,fallen...
hoper
hodnocení

jak vypada ta fallen?
hoper
hodnocení

vypada gut,ja mam šedou
hoper

ta šedá je taky gut,ale je bez zipu

hoper
hodnocení

chceš sa juknout na tu šedou?
hoper

mě nevadí aj bez zipu,ale se zipem je pohodlnější tj fakt*palec*

hoper
hodnocení

tj ta fallen
hoper

tj ta fallen

hoper
09.08.12 16:43

fallen

hoper

nějak jim to blbne:(

Jakou mikinu - zip nebo ne? #2
hoper

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jak na co - pokud vím, že si budu chtít mikinu rozepnout, příp. sundat, tak si obleču zipovou, a když je venku zima, mám ráda bez zipu a s "klokaní" kapsou vepředu.

Ale pohodlnější je rozhodně ta nezipová.

technoman*
hodnocení

0x

Borče, u mně vítězí jednoznačně zipovka *palec*a ty přes hlavu už vůbec nenosím. Líp se oblíká a když je mi teplo, můžu si jí rozepnout*hi*. A s kapucí - to je snad jasný*frajer*..

Udělej kompromis.

Nejlepší je zipová s kapucí. :) Když ti je teplo,tak si ju rozepneš a když začne pršet,tak si nasadíš kapuci. 2 v jednom :d

hodnocení

0x
Jednoznačně zipovka s kapucí,bez ní nedám při sportu,na chalupě ani na dovče dopustit!Přes hlavu nebrat!

jerrysek*
hodnocení

0x

Jasně že se zipem a s kapucí :P;) Protože když bude venku teplejc, tak v tý bez zipu se buď upeču a nebo když si ji sundám, tak mi bude zimaaa :D A samozřejmě s kapucí, aby ti nezmokl tvůj jistě super cool vystajlovanej megahustej účes ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]