Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výron

Od: mirka.tr odpovědí: 5 změna:
V pátek jsem upadla a udělala si výron kolena.Jak dlouho to asi bude bolet?Mám to stažené a nohu se postavit už můžu.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Střízlivým odhadem tak asi 14 dní. Pro lepší hojení doporučuji mazat postižené místo nějakým antitrombotikem. No prostě třeba Heparoidem. Nexhat to stažené, ledovat a pokud možno nechat nohu v elevaci (nahoře).
soska*
U mladších to může bolet 2-4 týdny, ale u starších klidně i půl roku.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
:)Jsem právě ten starší, výron kolena jsem si udělal v lednu a ještě teď to pěkně cejtím:(
alias.nos*
Já bych zašel preventivně k doktorce! :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já tady vlastně radu žádnou nedám - je to o člověku jako jedinci, každej to snášíme jinak. Koleno je mrcha a dokáže potrápit... Určo to chce pohled ortopeda, asi doporučí trochu klidu a přiloží ortézu... Až budeš mít roupy, je vyřešeno, nikdo tě v klidu neudrží... Ale já jsem se teď na tu otázku chytil spíš proto, že jsou tu nyní témata opravdu veselá, určitým směrem namířená... a ten VÝRON... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]