Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní brusle - výběr značky

Od: pavel22* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se s vámi poradit s výběrem zimních bruslí. Nyní jsem měl staré kanady, na kterých jsem se docela si myslím dobře naučil jezdit cca 7 let. Chtěl bych si nyní koupit nějaké zimní brusle, malinko lepší značky, aby mi trošku vydržely. Jsem nyní dost pokročilý bruslař.

Doporučil by mi někdo nějakou rozumnou značku za rozumné peníze?

Děkuji vám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aroff
hodnocení

0x

Co jsou pro vás " rozumné peníze "?

sda
hodnocení

0x

BAUER jsou nejlepsi a cenove dostupní

pavel22*
hodnocení

Rozumné peníze jsou pro mě 1500Kč.

Bauer prý už není to co bývalalo za ty peníze.

Nějakou jinou zkusšenost náhodou někdo nemá?

radamata
hodnocení

0x

Doporučuju české brusle na českou nohu, tedy Botas. Všeobecně- čim méně plastů, tím lépe. Dříve bývaly kožené,dnes umělina, ale podšité filcem.Chce to pohodlnou botu, poměrně nafest,na tkaničky a kotník aby také nedřel. Kvalitní ocel na nože bývala dříve z Poldovky, dnes se asi moc na běžných bruslích neliší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]