Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje svalstvo za 3 měsíce

Od: caabik* odpovědí: 9 změna:

Zdravim.. Chci se zeptat jestli za 3 a půl měsíce jsem schopnej vypracovat si kloudný svaly jak na rukou, tak na břiše. Každý týden bych šel 4 dny do posilovny zbývající 3 dny bych doma třeba klikoval min. 50 kliků ráno a večer. Jsou účinné na svaly ty kliky?..
P.S. Potřebuju se trochu víc vypracovat nahoře, na nohou už mám hrozný kvadráky ze sportu ;) :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

tak záleží jakej máš základ :D

laybor*

Cvičení není vše - 50 % uspěchu je kvalitní strava , možná postupně i přidávat potravinové doplnky (gainery , atd),

4x týdně posilka je dobrá - zbytek dnů odpočinek - sval k růstu potřebuje regenerovat , přetížený neroste .

doplněno 11.07.12 22:15:

Jestli máš hrozný kvadráky tak vrch nebude problém .

caabik*
hodnocení

Díky.. za radu :).. přijdou si na svý i ty kliky?..

laybor*

Hlavně to nepřežen ze začátku - v posilce ti poradí aby byla dobrá technika ,abys ses nezranil , před těžkou váhou se rozcvičit ,

k těm klikům - ze začátku to pomůže , ale jak se dostaneš v benči na 60- 80 kg ( 8 opakování 4 serie ) tak budou kliky zbytečné.

caabik*
hodnocení

Ok, díkymoc za rady :)

caabik*
hodnocení

Co myslíš tím základ?..

artik*

kolik tuku máš , záleží kolik chceš připrat čisté svalovky . za 3 měsíce toho moc nenabereš .

neznamy
hodnocení

0x

Ahoj,no já cvičím už asi rok a něco z toho třičtvrtě domácí cvičení:kliky,sedlehy,dřepy a kliky s opřením vzad...nejde o to jestli jich dáš 100 na ráz a všeho,lepší je dělat serie třeba 10 kliků a hned jít třeba na 20 sedlehů na každou stranu potom zas na dřepy 10x a na konec ty kliky s opřením vzadu 10x a takhle to udělat 5 aspoň a výsledek bude lepší jak dělat každý den 100kliků...:) posilka není špatná,ale cvičení se svým tělem je přeci jenom lepší! Hodně štěstí :))

caabik*
hodnocení

No tak já dělám kliky ráno když vstanu 30x.. a pak prostě během dne kdy si na to vspomenu třeba po 2 hodinách dělám dalších 30x.. a klidně celkem až 300 kliků za den.. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma 100 kliků den

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]