Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kamarádka má teď pravou nohu v nechodící sádře a doma se nudí. Do práce chodit zatím nemůže až dostane podpatek chtěla by nemocenskou zdrušit má na to i nějaké důvody. Vycházky má denně od 9:00 do 11:00 a od 14:00 do 18:00.
Po berlích nikam moc daleko nedojde. Já jsem jí říkala ať vytáhne kolo a že se projedeme. To se jí líbí, ale bojí se, aby si s tou nohou ještě více neublížila.
Co jí prosím doporučujete.
S nechodící sádrou bych výlet na kole moc nedoporučoval, nejde jen o to, že noha se zatím nemá nijak zatěžovat, jde i o případné obnovení zranění při případné kolizi. První zkoušku bicyklu bych provedl až s chodící sádrou...
Dobrý den. V žádném případě ať na kolo nesedá. Kam na kole chcete jet? Každá stezka vede podle lesa, nebo pole. Stačí přes cestu přeběhnout, zajíc, myš, nebo malý kamínek, prudce zabrzdí. Kamarádka spadne a může mít zlomenou druhou nohu, nebo ruku. Proto má nechodící sádru, aby se noha nezatěžovala. Ať nyní odpočívá, pustí si film, nebo něco přečte. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.