Nejste přihlášen/a.
1/ Za ty peníze je to ospovídající výrobek. Není vyrobený z nijak zvlášť kvalitních materiálů, občas na pohyb nezareaguje a občas zareaguje i když jede okolo nákláďák nebo je ohňostroj...ale řvát to umí.
2/ Je to jakási ochrana proti náhodným zlodějíčkům, kteří se potulují po ulici a hledají příležitost. Pokud si nějaký "odborník" Vaše kolo vyhlídne, tak ho prostě dostane alarm nealarm.
Závěr: kolo to určitě neurazí a kdyby to mělo aspoň trochu pomoci proti ocizení, proč do toho ty dvě stovky neinvestovat.
Ono zloději jsou i tací kteří když budou chtít tak vám kolo ukradnou houkání nehoukání ideální je kombinovat kolo zamknout ke stojanu a aktivovat houkačku nebo jsem vyděl ještě lepší to ale je potřeba kotoučová brza na tu se přidělal takový zámeček který nedovolil manipulaci s kolem protože bylo zabržděné a při pohybu s kolem začalo taky pískat. Stalo to kolem 400.
Proč ne, když to může chmatáka odradit. Určitě kombinovat se zámkem a nespoléhat jen na alarm.
Tady ho mát ještě levněji. aukro.cz/...
No, alarm se mi líbí, ale určitě bych si ho koupil v eshopu a ne na aukru, kde je to samej zprostředkovatel, přesně jako posíláš. Pak zaplatíš a čekáš na zboží měsíc. Z aukra jsem vyléčenej ![]()
Jinak myslím, že to může dost dobře fungovat, protože důležité je, udělat kravál a zloděje vylekat. Takže já bych do toho šel, kdybych neměl takovou levnou ukrajinu ![]()
Já si na Aukro nemohu stěžovat, zrovna tento prodejce slibuje odeslání zboží druhý den po přijetí platby. Tedy pokud dnes koupím a zaplatím přes Payu, pozítří bych měl mít zboží doma...
Druhá věc je otázka poštovného, v tomto případě je možná zbytečně vysoké...
Brácha koupil někde na e-shopu alarm na motorku něco přes 300,-+poštovné.Řve to jako blázen,jen se o ní někdo opře.Na kolo by to jistě taky stačilo,ikdyž 200 kg.motorka se zamknutým řízením se krade jistě mnohem hůře,než kolo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.