Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Potřebuji koupit pro syna kimono na aikido a potřebovala bych poradit, jestli někdo nevíte, jaké parametry by mělo splňovat a jaký je rozdíl mezi kimonem na judo a na aikido. Zjistila jsem, že kimono na judo je skoro o polovinu levnější, tak by mne zajímalo v čem se liší, jestli to třeba není stejné, jen prostě v e-shopu nenapíšou jednou judo a jednou aikido. Dík za rady. Jitka.
Děkuji Vám za vyčerpávající odpověď. Mohla bych Vás jještě požádat o zaslání odkazu na kimono, které by jste doporučil? Jde o velikost 140. Také jsem četla, že se po prvním vyprání srazí až o 5cm na délku. Je to pravda?
Syn váží 31kg, je mu 10 let a aikidu se věnuje druhým rokem. Děkuji Vám za rady, určitě mi při výběru pomohou. S tím, že zajdu do kameného obchodu počítám, ale chci tam jít už s určitou představou o tom, co vlastně chci a chi mít právě některé informace, které jste mi poskytl. Takže ještě jednou díky. Jitka.
Srazí se minimálně o 10cm, po každém vyprání o trošku. Napoprvé ho vyperte na 60°C, aby se vysráželo, potom už stačí jen na 40°C.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.