Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat mam Gt Chucker 3.0 Model 2007 a vypadl mi šroubek co drzi prehazovačku v padce da se nekde sehnat nebo koupit dekuji moc za odpověd
0x
No já tě asi tak jako hoummy nepotěším. Do starého měniče ten šroub běžně koupíš, ten ti je ale k ničemu. Je moc krátký.
Do nových přehazovaček to těžko seženeš. Rozhodně ne v železářství. To není nějaký běžný tvar šroubu se závitem M8.
Nejsem si jistý jetli by i pasoval šroub ze Shimana na tvůj Sram SX4, který zřejmně na kole máš jako origo. Budiž jen útěchou, že nová X4 tě bude stát "jen"cca 340 Kč
doplněno 09.07.12 14:49:Lukis, třeba tady kupkolo.cz/...
Napiš na info@kupkolo.cz dotaz jestli nemají samostatný šrub. Jsou tam ochotní, já jsem s tímto obchodem spokojený.
Diky a na jakych strankach ji koupim nebo co mam koupit vsechno dekuji za odpoved skusim sehnat novou prehazovcku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.