Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat mam Gt Chucker 3.0 Model 2007 a vypadl mi šroubek co drzi prehazovačku v padce da se nekde sehnat nebo koupit dekuji moc za odpověd
No já tě asi tak jako hoummy nepotěším. Do starého měniče ten šroub běžně koupíš, ten ti je ale k ničemu. Je moc krátký.
Do nových přehazovaček to těžko seženeš. Rozhodně ne v železářství. To není nějaký běžný tvar šroubu se závitem M8.
Nejsem si jistý jetli by i pasoval šroub ze Shimana na tvůj Sram SX4, který zřejmně na kole máš jako origo. Budiž jen útěchou, že nová X4 tě bude stát "jen"cca 340 Kč
doplněno 09.07.12 14:49:Lukis, třeba tady kupkolo.cz/...
Napiš na info@kupkolo.cz dotaz jestli nemají samostatný šrub. Jsou tam ochotní, já jsem s tímto obchodem spokojený.
Diky a na jakych strankach ji koupim nebo co mam koupit vsechno dekuji za odpoved skusim sehnat novou prehazovcku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.