Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
měl jsem vyndané přední kolo a omylem jsem zmáčkl brzdu. Teď když kolo zpátky nasadím, tak můžu brzdu zmáčknout skoro až ke gripu a nebrzdí to.
Mám hydraulické kotoučové brzdy tektro draco. Neví někdo co s tím? Potřebuju ho zítra a dnes žádný servis není otevřený.
Díky moc.
Tím se ti brzda nezavzdušní . Jestli jsi dostal pístky mačkáním ven ,tak to je problém . Jak jsi tam potom dostal kotouč,musel jsi roztahovat destičky? Jestli tam máš kotouč , tak brzdu několikrát zmáčkni .
Jojo pak jsem to maličko šroubovákem roztáhl a dal tam kotouč, ale stejně to nebrzdí a vůbec nevím co s tím.
Díky.
Je to tak jak píše artík, jestli neunikla kapalina když pístek vyjel (moc) a pouze jsi ho zatlačil zpět, tak bude potřeba chvilku brzu mačkat než zase povyleze do té správné polohy. Asi jsi zo zatlačil zase moc a "krok" pístku není tak veliký aby se na jedno nebo dvé zmáčknutí vysunul i z destičkou až ke kotouči. Opravdu jsi nemohl brzdu zavzdušit jestli jsi jen omylem zmáčknul jednou páčku.
Super, díky moc. Zkusím tedy vytáhnout destičky, trošku je stlačit a dát zase k sobě a uvidím. Díky za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.