Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sportu - jaký?

Od: milda15 odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko,

hledám nějaký sport, který bych začal hrát. Hrával jsem florbal - ukončil jsem ho - v klubu se začali nějak moc motat trenéři, kteří byli na nic, kolektiv na nic, apod..
Chtěl bych jsem se zeptat, zda vás nenapadá nějaký klub v Brně, který nabírá do dorostu?(je mi 16 let)? Klidně to může být i florbal(i když tam si moc nevyberu...)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží,k čemu máte vlohy. Možností je více:

squash,badminton,ale třeba i šachy:).

tomas463*
hodnocení

0x

Ahoj,

musíš se rozmyslet jaký sport vlastně chceš, jestli kolektivní nebo pokud chceš šlapat sám za sebe. A jaký druh sportu vubec chceš dělat(zimní, letní, vodní, míčový, tanec, bojový... ) a na jaké úrovni ho dělat (rekreační, závodní - amatersky nebo profesionálně).

U kolektivního sportu nespoléháš sám na sebe, ale na celý tým. Má to výhody i nevýhody. Já osobně kolektivní sporty nemám rád, když člověk neco pokazí tak je na něj naštvanej celej tým, narozdíl od nekolektivních sportu kde můžeš být naštvaný jen sám na sebe. Což tě donutí na sobě víc pracovat. Na druhou stranu pokud neco vyhrajete, dokážete tak se z uspěchu radujete všichni a máš o něco silnejší zážitky.

Já mnohem radši šlapu sám za sebe. Pro mě je to mnohem lepši varianta a pokud bych ti mohl něco doporučit, tak by mezi sporty jednotlivců rozhodně patřilo: horolezectví, cyklistika, slackline, inline bruslení, plavání. Pokud by tě najaký sport zajímal tak mě klidně napiš a řeknu ti co to obnáší a pomohl ti, pokud to bude v mích silách. Popřípadě jetli tě zajímá jiný sport tak taky můžes napsat a pokud budu vědět oč jde tak ti sním taky pomůžu.. Ja měl v 17 stejný problem a hodně jsem si toho vyzkoušel...

milda15
hodnocení

No kdyžby kolektivní, tak určitě už ne na profi úrovni.. Ale popravdě mě nenapadá moc sportů které by mě tak bavili, a kam bych vůbec mohl jít :D

Jinak by opravdu asi bylo nejlepší makat sám na sobě.. Plavání - to asi ne :/ .. horolezectví a slackline - nevím no.. Bydlím v Brně a nejsem si jist, zda by to bylo pro mě :D .. Jinak asi z toho bych asi nejradši inline bruslení (už jen pro to, že jsem hrával hokej ... ) :) ..
Přemýšlím, ale něco dalšího mě ještě nenapadá... Asi před dvěma týdny jsem si našel tým házené.. Mají v srpnu trénink ,tak jsem se rozhodl, že bych jsem to zkusil :D i když jsem popravdě nikdy házenou nehrál ,ale co za zkoušku dám ... Ale i přesto by se hodil ještě nějaký sport k tomu - asi nejlepší bude nline bruslení :)
vy jezdíte na inlinech? Pokud ano, tak zda prostě vyjedete a jedete kam vás nohy povezou :D a nebo si nějak plánujete cestu, okruh? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]