Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování vs syrová vajíčka

Od: marek4582 odpovědí: 4 změna:

Dobrý Den tady kolega se ptal jestli syrová vajíčka jsou dobré na posilování.Komentáře tam nebyly, mohli byste mi někdo zkušenej napsat jestli jeto pravda, piju je ale mám někdy obavu.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Syrová vajíčka rozhodně nejsou nutriční chybou - obsahují bílkoviny. Kromě nich je ale dobré jíst i dost masa a zeleniny/ovoce...

;)

jajina*
hodnocení

0x

:Dno nwm nwm :D spíš je pravtěpodobnost že dostanete samoelu*sok*

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, dala bych si pozor na čerstvost a kvalitu, aby jste pak neposiloval jen svěrač...*ee* a místo přibrání pak rychle nezhubl já bych spíš koupila instantní protein a po tréninku pila koktejl.

stirecek*
hodnocení

0x

Vajíčka jsou dost dobrý zdroj bílkovin, ale jen bílky. Lepší je sušený vaječný bílek s 80% bílkovin , má vyvážené spektrum aminokyselin. Řadí se ale o "pomalý zdroj" , rychlost trávení a vstřebávání je poměrně pomalá, hodí se tedy na noc, podobně jako tvaroh jako ochrana před katabolickým stavem. Po tréninku nebo na snídaní je lepší rychle vstřebatelný protein.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]