Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak už jsem zmínila v otázce, jde mi o to zhubnout v oblasti hýždí a stehen. Je mi sice teprve 13 let a s tloušťkou nemám a nikdy jsem neměla problém, naopak v pase a bocích jsem až moc hubená, ale ty stehna a hýždě jsou pro mě takový "menší" problém. Cvičit jsem začala před několika měsíci, ale bohužel špatné cviky - akorát mi stehna narostla o svaly.
Jde mi o to, jestli nemáte nějaký osvědčený cvik na stehna a hýždě + jak dlouho cvičit (denně) a případně i co jíst (jsem od přírody příšerný žrout sladkostí a čokolády) :D
Předem děkuju za odpovědi
Pamatuj si jedno - pokud nezměníš stravovací návyky, můžeš cvičit od rána do večera a bude to zbytečné.
Pokud je dost pohybu, tak může jíst co se do ní vejde a neztloustne. (Dost pohybu je např. 150 km na kole denně U mě to tak funguje, v plným tréninku + závody tak i když jim co můžu tak hubnu...
Cyklistika/rotoped - ale švihově - ´rychle kmitat nohama´ s malou zátěží (spining)... Nebo vytrvalostní běh...
A jíst namísto čokolády zeleninu a ovoce...
Vytrvalostní běh + plavání + kolo švihem (šlapat lehce s vysokou frekvencí - jak už tu padlo), v zimě běžky. Celkově vytrvalostní sporty ideálně triatlon. Nejlíp 4x týdně 2 hodiny. Jíst všechno, nepřejídat se, hodně zeleniny. Pokud je dost pohybu, tak můžeš sladkostí co ce vejde (1 tatranka je kilometr plavání, 5 km běhu nebo 15km na kole). Počítej ale s tím, že i s pohybem ti zadek naroste, kolem 20ti let to je u ženský normální. Aspoň je do čeho plácnout a pokud je zadek vyběhanej tak je i hezkej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.