Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký dobrý cvik na stehna a hýždě?

Od: aneta311* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

jak už jsem zmínila v otázce, jde mi o to zhubnout v oblasti hýždí a stehen. Je mi sice teprve 13 let a s tloušťkou nemám a nikdy jsem neměla problém, naopak v pase a bocích jsem až moc hubená, ale ty stehna a hýždě jsou pro mě takový "menší" problém. Cvičit jsem začala před několika měsíci, ale bohužel špatné cviky - akorát mi stehna narostla o svaly.

Jde mi o to, jestli nemáte nějaký osvědčený cvik na stehna a hýždě + jak dlouho cvičit (denně) a případně i co jíst (jsem od přírody příšerný žrout sladkostí a čokolády) :D

Předem děkuju za odpovědi :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x

Pamatuj si jedno - pokud nezměníš stravovací návyky, můžeš cvičit od rána do večera a bude to zbytečné.

cokozrout

Pokud je dost pohybu, tak může jíst co se do ní vejde a neztloustne. (Dost pohybu je např. 150 km na kole denně ;) U mě to tak funguje, v plným tréninku + závody tak i když jim co můžu tak hubnu...

stirecek*
Už vidím 13letu holku jak maka denně na kole, jen proto aby spálila čokoládu a ještě něco navíc. To může fumgovat jen u sportovce, který má rychlý metabolismus a tělo to dokáže vstřebat. Ja taky občas ,zhresim bůčkem a v pohodě, ale nastartovat metabolismus mi trvalo dva měsíce a pochybuju o motivaci mladé holky.

mowla*
hodnocení

0x

Cyklistika/rotoped - ale švihově - ´rychle kmitat nohama´ s malou zátěží (spining)... Nebo vytrvalostní běh...

A jíst namísto čokolády zeleninu a ovoce...

;)

laybor*

Ať tobude jakýkoliv stroj - nízká zátěž a opakování více , s velkou zátěží svaly buduješ , s malou zátěží rýsuješ, nejlepší bude bez zátěže spinning - rotoped - kolo

takycokoladozrout
hodnocení

0x

Vytrvalostní běh + plavání + kolo švihem (šlapat lehce s vysokou frekvencí - jak už tu padlo), v zimě běžky. Celkově vytrvalostní sporty ideálně triatlon. Nejlíp 4x týdně 2 hodiny. Jíst všechno, nepřejídat se, hodně zeleniny. Pokud je dost pohybu, tak můžeš sladkostí co ce vejde (1 tatranka je kilometr plavání, 5 km běhu nebo 15km na kole). Počítej ale s tím, že i s pohybem ti zadek naroste, kolem 20ti let to je u ženský normální. Aspoň je do čeho plácnout a pokud je zadek vyběhanej tak je i hezkej ;)

laybor*

To takycokoladozrout - ten triatlon pro 13 letou holku nebude moc vhodný.

cokozrout

Proč ne? Pokud je normálně zdravá, tak plavat může, běhat i na kolo taky... Nemyslim ironmanna, ale objemy max. sprintu a rekreačně = jeden den bazén, druhej běh a třetí kolo atd. Koukněte na juniorky triatletky jak vypadaj, zničený nevhodným sportem mi opravdu nepřipadají :)

ron*
hodnocení

0x

Radím stepper, 3-4 týdně, plavání, chůzi. Omezit sladkosti, rozhodně nedržet ve 13 žádnou drastickou dietu.

Uvědom, si že postava se Ti teprve formuje a za nějaký ten měsíc může být všechno jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]