Nejste přihlášen/a.
zdravim, chcem si kupit bycikel nie na profesionalnu cyklistiku ale len tak možno raz za tyžden možno 40 km prejst a sa v tom nevyznam že aky bycikel by som mal kupit a niektore ceny ma zarazily ...poradte
Je možné, že některé ceny ve vyšších kategoriích kol Vás překvapují...
Ale pokud Vám jde o 40km 1x za týden, pak Vám bohatě stačí kolo v cenové kategorii do 10tisKč...do 15tisKč už by to v tomto případě byl "zbytečný luxus"...Tím neříkám že si nemůžete pořídit kolo dražší, to záleží na Vašich finančních možnostech...a prioritách.
Ahoj, co když se ti ježdění zalíbí, potom těch 40 km týdně bude málo? Doporučil bych Torpado Destriero T1000.
doplněno 16.06.12 12:48:Pokud silniční, tak jedině řazení dualy.
Ja som pred rokmi na rekreačnú cyklistiku si zaobstaral horský bicykel s jemným dezénom pneumatík, aby mi to nekládlo veľký odpor. Jazdil som prevážne na okreskách, asfaltkách, občas šotolina. Vždy jeden deň víkendu, trasy 60-80km, prevýšenie do 700 m (www.bikemap.de), cez dovolenky to bolo 10 dní po 50-100 km.
Bol to stroj vo vtedajšej cene asi 12 tis Sk a vydržal mi takto používaný 7 rokov, len raz som musel doštelovať lanko prehadzovačky a raz ho vymeniť. A po 5 rokoch som menil zadný plášť.
Určite by poslúžil aj lacnejší, ale v tejto cene je to pri tomto použití prakticky bezúdržbový stroj.
Predtým som pár rokov jazdil trekový stroj, ale do kopcov sa mi horský lepšie hodí a v cestných sa nevyznám a pri kvalite našich ciest...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.