Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching na netbook

Od: kwisty* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaký dobrý program na netbook zkoušela jsem jich už mnoho, ale nepomohli mi poradte mi prosím nějaký. Ne: Geokuk, GeoGet a ty za které se platí Děkuji Kwisty

doplněno 05.06.12 18:05:

Nejlepší by bylo kdyby měl kompas a zavedl by mě přesně ke keši a nebo aspon do její blízkosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co má tento program splňovat za požadavky? K geocachingu je především potřeba GPS navigace, klidně i bez map, jen souřadnice, směr a vzdálenost, víc skoro není potřeba. A to umí dneska kdejaký mobil s GPS modulem :)

kwisty*
hodnocení

Já, ale takový mobil nemám a internet se mi na mobilu jen kvůli tomuto platit nechce.*hej*

Proto se ptám, co od toho programu očekáváte? Žádným softwarem nemůžete nahratit GPSku, která je docela důležitá při geocachingu. Mám starší mobil Sony Ericsson C702, který GPS má a na tohle je naprosto dostačující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]