Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běh - Křivé nohy

Od: dinkyjane* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

docela často běhám a mám nohy do X. Myslíte, že je to i tím, že běhám a dá se toho nějak zbavit nebo aspoň nějak zlepšit? Nevypadá to i hezky a každý touží po tom mít hezké nohy. :)

Díky za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na nohy "X" by mohla zafungovat jízda na koni - z té jsou zase "Óčka"...

;)

dinkyjane*
hodnocení

Když to je horší, já nemám možnost jezdit na koni.. Neexistuje ještě něco jiného? :)

pb®

To se sice traduje, ale neni to pravda.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jen při běhu?Mě se stalo to,že když jsem běžela po špičkách tak jsem akorát upadla.Změnit styl není jen tak.bych řekla i nereálný.
doplněno 03.06.12 10:48: Zapomněla jsem uvést že v běhu běžím po patách a duním.Jen tak to nezmenim.
dinkyjane*
hodnocení

Právě, že i při normální chůzi..

hahanaj*
hodnocení

0x

škoda, že to tvý rodiče neřešili již dřív, čím dřív se začne s cvičením tak se nohy narovnají - je dobré navštívit orthopéda - už jen kvůli náporu na kolení klouby - nejen kvůli vzhledu- držím ti palce - navštiv ho co nejdříve

dinkyjane*
hodnocení

Dobře. Už to mám v plánu. Díky moc :)

1jara*
hodnocení

0x

Fotbal by taky pomohl, kopálisti mají nohy do O.

doplněno 03.06.12 11:51:

Nedělejte si z toho těžkou hlavu, špičky nohou se snažte vytáčet ven, alespoň na pět až deset cm.

dinkyjane*
hodnocení

Dobře díky. Budu se snažit na to myslet :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Běh je prospěšný pro celé tělo, nemá vliv, zda máme nohy rovné, nebo do X. Jaké máme nohy, postavu, tělo, to máme v genech. Co na vaše nohy, říká lékař? Jen můj názor.

dinkyjane*
hodnocení

U lékaře jsem zatím nebyla. Chtěla jsem se nejdřív zeptat někoho tady, jestli by neměl nějakou dobrou radu, teprve potom jsem měla v plánu jít k lékaři. Asi tam zajdu a potom dyžtak dám vědět, co mi řekl. :)

Jinak moc děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]