Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybíjená - nepřehodím hřiště

Od: mrnousek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím!

Mám menší problém. Ve škole začíná vybikové období a učitelka vybírá hráče do soutěže. Dříve jsem hřiště přehodila, ale teď hodím tak do půlky trasy! Jak to nejlíp natrénovat? Chci se zúčastnit té soutěže... Hraju basketbal, o házení není nouze, takhle již trénuji. Jen se ptám, jestli neznáte nějaké další "finty"...? Je mi 12 let a jsem holka, tak něco přiměřeného, prosím.

Hezký den, mrňousek *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Jak dostat trochu švihu do rukou, je to jednoduché. Chce to, ještě jednu holku a kluka, nebo dva kluky. Vzít míč na vybíjenou a jít někam, kde se nic nerozbije, trénovat. Nejlépe to bude na hřišti. Postavit se proti sobě a na střídačku dávat si petardy. Holky, když chytají, tak dělají kočičí hřbety. Začít můžete na délce, co zvládnete. Postupně se budete od sebe vzdalovat a snažit se dávat, větší a větší petardy. Kdo nechytí, tak má trestný bod. Nejen, že jsme jako holky, vyhrály zápas, ale také se povídalo, že umíme dávat pěkné pecky, co se nadají chytat. Jen můj názor.

mrnousek*
hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Mrňousku - dle počtu tvých dotazu a příspěvků zde, bych ti poradila - Méně lapět na zadku u PC a více sportovat!

Nemůžeš být všude, když jseš zde, nemůžeš být na hřišti ...

doplněno 02.06.12 22:37:

hele děvče, čím jsem tě tak rozladila? Že máš víc sportovat? Však jsi jinou odpověď od rádců nedostala, kouzla nefungují a nic není zadarmo, takže přidej v pohybu.

mrnousek*
hodnocení

Prosím pěkně, já tu nejsem pořád, já jen občas dám dotaz či odpověď, ale většinu času jsem na zhradě na houpacím laně, nebo na hřišti. Takže tuhle odpověď si, bez urážky, strčte za klobouček. ;)

tomasgulas
hodnocení

0x

Už je to hodně let, ale když jsme na základce hráli vybíjenou, tak jsem chtěl být ještě lepší, než jsem do té doby byl. Tak jsem se normálně sbalil a chodit házet míčem do zdi. Nic zábavného, ale normálně pecky do zdi, míč se mi vracel. Po týdnu jsem dával takové rány, že jsem hřiště "nepřehazoval", ale házel rovně a letělo to přes celou tělocvičnu, jaké to byly šlupky ;) Obávám se, že jiná možnost, než trénovat, není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]