Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolo KCP

Od: asino odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

mám dotaz na kola od firmy KCP (26 KCP VORTEX 24G Acera ALU)
Jsem rekreační jezdec cesta, polní cesta, lehký sjezd s malým synem. Zajímá mě, jestli jsou dobrá a jestli to má cenu kupovat.

Moc děkuji za info s pozdravem LUK

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran
hodnocení

0x

Lepší horské kolo, zdá se festovní, do terénu. Pro uvedený účel jako stvořené. Shimano výbava je plus. 15kg - no mohlo by být za tu cenu malinko lehčí. Brzdy ve středech kol se prý musí opatrovat, není to tak jednoduchý mechanizmus jako na ráfku - ale jsou in. U sedlové trubky je takový zvláštní úpon a není to odpruženi - snad to zhodnotí někdo jiný, netuším.

Na zpevněném povrchu je horác obecně pomalejší, ovšem o rychlost nejde, spíš bude opatrnější jízda s přikurtovanou dětkou sedačkou;).

k2
hodnocení

0x

Je to kram, jehoz cena plne odpovida vybave. "Normalni" celoodpruzena kola zacinaji na nejakych 30tis pri ruznych slevach. Moc z dotazu nechapu, jak se synem budete jezdit, pokud ho hodlate vozit v sedacce, mohlo by byt navic jeji pripevneni na celoodpruzene kolo problem (ne-li nemozne). Pokud vybirate kolo v teto cenove relaci (nasel jsem ho za 350euro?), vybirejte kolo bez zadniho odpruzeni a bez kotoucovych brzd. Oboji v teto cenove relaci nemuze fungovat...

asino
hodnocení

Dobrý den

moc děkuji za reakci. Ano, chtěl jsem tam namontovat sedačku pro dvouleté dítě.

Luk

aroff

Plně souhlasím s K2. Je to šunt na úrovni českého Olpranu. Ono stačí když se člověk podívá na stránky výrobce a místo popisu jakými komponenty je kolo přsně osázeno, se člověk dozví, že "Toto horské kolo se vyznačuje neuvěřitelně krásnou červeno bílou metalízou "

Opravdu kupte v této cenové relaci bike s pevnou zadní nástavbou. Ještě lepší je koupit loňský nebo předloňský model ve slevě a ušetříte zase nějakou kačku. Celkem zajimavá volba pro vaši potřebu je toto axitbikes.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]