Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při bruslení mám chodidla do V

Od: davidhanzel* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám takový problém. Hraju s klukama takový ty sranda mančafty kdy si objednáte na hoďku led a dete si zahrát no a mě štve jedna věc. Všichni ostatní kluci mají brusle tedy i chodidla rovně. Jenom já když bruslím tak mám chodidla do V a skoro se vnitřní strana chodidla dotýká ledu. A já nevím čím to je..jestli ochablé svaly nebo něco s nohama, fakt nevím a potřeboval bych pomoct...pomůže mi někdo prosím?

doplněno 07.02.13 15:58:

Abyste věděli jak na tom sem při bruslení mám chodidla asi jako ten malý kluk uprostřed

Při bruslení mám chodidla do V

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Takže spíše do A. V prvé řadě, jaké máš brusle (boty) nejsou to nějaké velké, vyčvachtané koupené v bazaru a nebo zděděné po někom jiném?

doplněno 07.02.13 16:18:

Jestli jsou nové a není to nějaký levný šunt, máš dobrou ponžku, tak zkus pořádně utáhnout šněrovadla. Ať ti kámoš podrží křížky při utahování. Noha nesmí v botě "kvedlat". Volné brusle si můž dovolit jen pan bruslař. Další problém je, že jsi si zvykl na špatnou techniku bruslení a v podstatě nevyužíváš skluz nože. Boty jsou stále jakoby při odrazu. Utáhnout boty a trénovat, trénovat, trénovat.

davidhanzel*
hodnocení

Brusle mám nové a asi o číslo větší

Špatně si je utahuješ.

hahanaj*

noha musí být pevná ,jinak máš vyvrácené kotníky a pěkně tě budou bolet nohy - aspoň si vezmi ponožky a pořádně odkraje boty utahuj,aby noha byla co nejpevnější

bruslitko

Nejspíš volný brusle - kvrdlaj se na noze. Vem silný ponožky, aby noha seděla pevně (ale zase ne moc aby netlačily), pořádně zašněrovat.

+ správná technika bruslení, snaž se držet je rovně. Kdo opravdu umí bruslit, tak může mít i volný kotník a to kvrdlání mu nevadí.

Vliv můžou mít i tupý nebo špatně nabroušený brusle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]