Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je aquaaerobic účinný? Někde se dočítáš že ano, dokonce více než normální aerobic, někde zas že ne...Chtěla bych zhubnout pár kilo vyváženou stravou a pohybem a bazén kde cvičí aquaaerobic mám 5 minut chůzí od bytu, navíc je v pozdnějších večerních hodinách, což se mi hodí vzhledem k mému nedostatku času A myslíte, že by stačilo jednou týdně? A třeba ještě jednou týdně jiná aktivita?(kolo,orbitrack atp.) Díky za odpovědi.
Ano je účinný, asi stejně jako klasický aerobic a hlavně má jednu velkou výhodu na víc,nezatěžuje klouby,takže se doporučuje i hodně obézním lidem právě kvuli tomu že není tak namáhan pohybový aparát.Myslim že jednou týdně plus jiné aktivity bohatě stačí, nechcete se přeci zmrzačit
Já bych ho na tvém místě určitě vyzkoušel. Pak sama uvidíš, jestli tě baví a jestli se po něm cítíš dobře.
luciek*
Já už na něj kdysi chodila asi rok.. bavilo mě to a rozhodně jsem se cítila po něm velmi dobře,ale potřebovala bych zhubnout pár kilo ,tak potřebuji sport,který účinkuje,proto se ptám,zda je aguaerobic také účinný
macka80*
Ano účinný je, nemůžu tady přesně určit jestli je nejúčinější ale rozhodně je to sportování jako takové, takže nějaký účinek to má
Aquaaerobic je výborný + pravidelná strava 6 až 7 krát za den v malé dávky+ každý den 30minut rychlé chůze a jelikož je zima stačí doma kolo nebo orbitr+ stravu si nechat poradit odborníkem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.