Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je aquaaerobic účinný?

Od: luciek* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je aquaaerobic účinný? Někde se dočítáš že ano, dokonce více než normální aerobic, někde zas že ne...Chtěla bych zhubnout pár kilo vyváženou stravou a pohybem a bazén kde cvičí aquaaerobic mám 5 minut chůzí od bytu, navíc je v pozdnějších večerních hodinách, což se mi hodí vzhledem k mému nedostatku času:( A myslíte, že by stačilo jednou týdně? A třeba ještě jednou týdně jiná aktivita?(kolo,orbitrack atp.) Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Ano je účinný, asi stejně jako klasický aerobic a hlavně má jednu velkou výhodu na víc,nezatěžuje klouby,takže se doporučuje i hodně obézním lidem právě kvuli tomu že není tak namáhan pohybový aparát.Myslim že jednou týdně plus jiné aktivity bohatě stačí, nechcete se přeci zmrzačit

qwertz*
hodnocení

0x

Já bych ho na tvém místě určitě vyzkoušel. Pak sama uvidíš, jestli tě baví a jestli se po něm cítíš dobře.

luciek*
hodnocení

Já už na něj kdysi chodila asi rok.. bavilo mě to a rozhodně jsem se cítila po něm velmi dobře,ale potřebovala bych zhubnout pár kilo ,tak potřebuji sport,který účinkuje,proto se ptám,zda je aguaerobic také účinný;)

macka80*
Ano účinný je, nemůžu tady přesně určit jestli je nejúčinější ale rozhodně je to sportování jako takové, takže nějaký účinek to má

martina30*
hodnocení

0x

Aquaaerobic je výborný + pravidelná strava 6 až 7 krát za den v malé dávky+ každý den 30minut rychlé chůze a jelikož je zima stačí doma kolo nebo orbitr+ stravu si nechat poradit odborníkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]