Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem začala jezdit na snowboardu .. ale mám dost velký problém, téměř vždy na vleku spadnu (o to horší je to na kotvě, tam totiž spadnu vždy)! Mám nastavenou pravou nohu dopředu a nemůžu ji moc ovládat ... Pak mám ještě další problém, když mám jet rovně tak zabočuji doprava! Myslíte že by mohl být problém s tou nohou? Předem děkuji za odpovědi ..
Taky bych k ostatním radám doplnil jednu - je dobrý mít vedle sebe kamaráda nebo kamarádku, kteří to umí dobře a poradí, co přesně děláš špatně. Někdy není na škodu, zaplatit si třeba jen jednu hodinu s učitelem, dá ti to víc než dva týdny na sněhu sama. Taky by jako znalec měl poradit, jestli máš vpředu správnou nohu a dobře nastavené vázání (tam bývá taky občas chyba).
To je normální, že padáš, že ti to nejde. To jsi přeci nemohla čekat, že se na to poprvé postavíš a budeš to umět. Mně naučení se jízdy na snowboardu trvalo asi dva roky. Chce to prostě často trénovat a věř, že ti to jednou půjde.
Jinak s tou nohou - jak jsem říkala, je to normální, že ti to ze začátku nejde, ale přeci jen můžeš zkusit, jak ti to půjde, když budeš mít jako přední nohu levačku. Já třeba na snowboardu taky jezdím na levou nohu. Ale pokud to nevíš, existuje způsob jak zjistit, jakou nohu budeš mít přední. Jde to jednoduše - rozeběhni se a sklouzni se třeba po ledě nebo sněhu a kterou nohu budeš mít při skluzu ve předu, tak ta je tvoje přední noha na snowboard.
Děkuji. Já vím že mi to nepůjde hned .. ale jak se mám na tom naučit jezdit když nevyjedu po vleku? ..
No jo, tady už moc rad není, to si prostě musíš zvyknout ... :D A máš odepnutou zadní nohu z vázání? Já jsem si s ní vždycky trochu pomáhala, když jsem cítila, že padám, tak jsem si s ní pomáhala najít rovnováhu, že jsem se třeba tou nohou párkrát "odrazila". Ale jinak nevím, jak bych ti poradila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.