Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orbitrek Platinium

Od: maska666* odpovědí: 4 změna:

Kdo má zkušeností s orbitrekem Platinium s TV shopu.Výdrži něco, nebo je to šmečko?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Přiznám se, že netuším, co je Orbitrek - ale jsem přesvědčen, že v "TV-Shopech" jsou nabízeny věci, které by si normální člověk, kdyby si na ně v krámě sáhnul, nekoupil - a za ceny, o nichž by běžně ani neuvažoval...

hahanaj*
hodnocení

0x

zde si přečtěte recenze

elipticke-trenazery.heure/...

stirecek*
hodnocení

0x

zajděte si do fitka a jednotlivé přístroje si můžete zkusit tam. Jsou mnohem kvalitnější a propracovanější. Tyhle jednorázové víceúčelové stroje jsou na dvě věci, je to o kompromisech a pohyb na nich není ideální. Za ty peníze můžete chodit do fitka hodně dlouho a strojů na cvičení tam máte až až...i s tou televizí

ladaadal*
hodnocení

0x

No já ho mám už 6 let a jsem spokojenej. Byl do 120kg, já na něm začínal, když jsem měl 130 a jediné, co jsem musel vyměnit byli válečky dole na nožičkách na pojíždění po bytě - nevydržely. Ale jinak funguje normálně. Za ty peníze.*smich*. Občas cca 1xročně ho promažu aby nevrzal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]