Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci sport - zumba?

Od: terisekmuck odpovědí: 5 změna:

Dobrý den Jmenuji se Tereza a už dlouho sem nechodila na nějaký sport.Můj první sport byl až v 7 letech (sportovní gymnastika).Se sportovní gymnastikou sem byla jednou na akademii.O rok později sem začala chodit do obyčejného sokola ve kterém sem na akademii chyběla protože sem byla nemocna a když sem nebyla na akademii tak už sem tam nešla.Když mi bylo 10,začala sem chodit na pohybové hry (pohybovky) které pořádá škola chodím tam i letos ale příští rok už nebudu moct protože je to od 2 do 5 třídy.Jedna kamarádka mi ukázala sport jménem ZUMBA pro děti který byl od 6 do 14 let.ZUMBA mě začala bavit tak sem tam chodila.Potom mi druhá kamarádka řekla že v hale kde se cvičí i ta Sokolská akademie ZUMBA pro dospělé a tak sem začala chodit tam.ZUMBA mě baví moc ale rodiče mě v tu dobu (19:30) odvést.Tak mě tam vozily kamarádky teta a mamka.Jenže ta teta začala chodit do práce a už nás nemohla vozit.Takže za celá týden mám jen v úterý tělocvik stejně jako v pátek a ve středu mám ty pohybovky. Víte moc by mě bavilo karate,box atd.. ale to mi rodiče nedovolí :( a proto se u vás chci poradit jaký sport by se ke mě hodil?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj,

no a to třeba zkusit paintball? Myslíš že by toto ti rodiče povolili?

Je to adrenalin a super sport ;)

terisekmuck
hodnocení

Děkuji za odpověď zvážím to :)

dobromysl*
hodnocení

2x

Hledání toho pravého sportu bude asi dáno jeho dostupností. Takže poptat se v okolních školách, domu dětí nebo podobných organizacích v okolí tvého bydliště.

terriiik
hodnocení

Děkuji určitě se poptám :)

para
hodnocení

0x

Zkus je jště překecat na to karate, box jakžtakž pochopím, ale u karate není vůbec čeho se bát a pokud je to klub tzv. tradičního karate, tak opravdu né a snad každýmu mistrovi záleží nejen na tom aby se pod jeho vedením nikdo nezranil, ale i o osobnost jeho svěřenců... a na soutěže jezdit není povinnost, jestli si rodiče představujou něco na ten způsob, že se tam budete lámat a řezat do bezvědomí (i když tak to taky není, ale o tom by to bylo na dýl:)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]